Gjest FrkSol Skrevet Mars 13, 2012 Rapporter Share Skrevet Mars 13, 2012 Jeg fyser sånn på marinerte scampi, og har i dag kjøpt inn scampi til middagen i morgen. Men siden det er første uke i GR-kurs nummer 2 denne uka, vil jeg forsøke å gjøre ting mest mulig etter boka, og er på utkikk etter en lettere variant av marinaden med olje og hvitløk. Uten olje på grunn av fett og uten hvitløk på grunn av lukt. Er det noen som har noen gode forslag til scampimarinade uten olje og hvitløk, og godt magert tilbehør til slik scampi? Setter stor pris på tilbakemeldinger, og skal så klart oppdatere dere på resultatet etter middagen i morgen Og når jeg først er i gang med å spørre, noen som har forslag til en god og enkel tzatziki uten hvitløk? På forhånd takk. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tekoppen Skrevet Mars 29, 2012 Rapporter Share Skrevet Mars 29, 2012 Jeg fyser sånn på marinerte scampi, og har i dag kjøpt inn scampi til middagen i morgen. Men siden det er første uke i GR-kurs nummer 2 denne uka, vil jeg forsøke å gjøre ting mest mulig etter boka, og er på utkikk etter en lettere variant av marinaden med olje og hvitløk. Uten olje på grunn av fett og uten hvitløk på grunn av lukt. Er det noen som har noen gode forslag til scampimarinade uten olje og hvitløk, og godt magert tilbehør til slik scampi? Setter stor pris på tilbakemeldinger, og skal så klart oppdatere dere på resultatet etter middagen i morgen Og når jeg først er i gang med å spørre, noen som har forslag til en god og enkel tzatziki uten hvitløk? På forhånd takk. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tekoppen Skrevet Mars 29, 2012 Rapporter Share Skrevet Mars 29, 2012 Prøv å blande dem med tacosaus eller sursøtsaus fra glass. Det gjør jeg, trenger ikke olje for å steke dem da. Vedig godt og omtrent ingen eksta . Bruker det mye, godt i salater også. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar