Gjest Someoneelse Skrevet Juni 9, 2012 Rapporter Share Skrevet Juni 9, 2012 Hei! :) Jeg har aldri vært så veldig glad i poteter/ris/pasta og lignende som tilbehør til middag. Hvertfall ikke når det kommer til den tradisjonelle kokte poteten og lignende. Det jeg imidlertid synes er ganske greit som tilbehør til både kylling, kjøtt og fisk er grove pitabrød. Jeg lager de enten selv eller så kjøper jeg Hatting sine Fullkornspita. Det jeg lurer på i denne sammenheng er om det er greit å bruke f.eks grove pitabrød eller grove fullkornstortilallefser som tilbehør til middagsmaten? Håper på snarlig svar!:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anci Skrevet Juni 19, 2012 Rapporter Share Skrevet Juni 19, 2012 Ja, det gjør det. En av GR oppskriftene er jo pita-pizza Du må bare huske på mengden, 1 pitabrød til middag på meny 2. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest eltevelte Skrevet Juni 24, 2012 Rapporter Share Skrevet Juni 24, 2012 virker som det meste er lov i gr opplegget. f eks wrap av tortillalefser og pitapizza er et par eksempler fra ene roede boka. en skal bare være obs på mengder av det en spiser ja. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå