Gå til innhold

Grove pitabrød


Gjest Someoneelse
 Share

Anbefalte innlegg

Gjest Someoneelse

Hei! :) :)

 

Jeg har aldri vært så veldig glad i poteter/ris/pasta og lignende som tilbehør til middag. Hvertfall ikke når det kommer til den tradisjonelle kokte poteten og lignende. Det jeg imidlertid synes er ganske greit som tilbehør til både kylling, kjøtt og fisk er grove pitabrød. Jeg lager de enten selv eller så kjøper jeg Hatting sine Fullkornspita. Det jeg lurer på i denne sammenheng er om det er greit å bruke f.eks grove pitabrød eller grove fullkornstortilallefser som tilbehør til middagsmaten?

 

Håper på snarlig svar!:):)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Gjest eltevelte

virker som det meste er lov i gr opplegget. f eks

wrap av tortillalefser og pitapizza

er et par eksempler fra ene roede boka.

 

en skal bare være obs på mengder av det en spiser ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...