Gjest madeleinerenate Skrevet Juni 12, 2012 Rapporter Share Skrevet Juni 12, 2012 Er dette et bra mel å bruke ? Bruker en bare dette melet i oppskrifter eller hvetemel i tillegg når det står hvetemel i oppskriften ? Eller er det andre mel som er bedre ? Eventuelt finnes det noen mel som kan brukes i steden får hvetemel ? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest amu Skrevet Juni 25, 2012 Rapporter Share Skrevet Juni 25, 2012 Hei! Jeg blander mel slik at jeg får det slik jeg vil ha det! I en pai oppskrift fra GR sto det hvetemel og jeg brukte ca 50/50 med grovbakstmel og hvetemel! Jeg bruker også mye fiberbakstmel og rugmel. Det spør hva som er hensikten med å bytte mel! Skal du bare ha det grovere? Hvis så er du inne på en god ide men du må prøve deg litt frem. Rugmel blir veldig klissete syns jeg! Du kan jo bruke speltmel også! Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå