Gå til innhold

Grovbakst


Gjest madeleinerenate
 Share

Anbefalte innlegg

Gjest madeleinerenate

Er dette et bra mel å bruke ?

 

Bruker en bare dette melet i oppskrifter eller hvetemel i tillegg når det står hvetemel i oppskriften ?

 

Eller er det andre mel som er bedre ?

 

Eventuelt finnes det noen mel som kan brukes i steden får hvetemel ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Hei!

Jeg blander mel slik at jeg får det slik jeg vil ha det!

I en pai oppskrift fra GR sto det hvetemel og jeg brukte ca 50/50 med grovbakstmel og hvetemel! Jeg bruker også mye fiberbakstmel og rugmel. Det spør hva som er hensikten med å bytte mel! Skal du bare ha det grovere? Hvis så er du inne på en god ide :) men du må prøve deg litt frem. Rugmel blir veldig klissete :mellow: syns jeg!

 

Du kan jo bruke speltmel også!

 

Lykke til :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...