Gå til innhold

Hjemmebakst og anna hjemmelaga mat - matregistrering


kathi

Anbefalte innlegg

Hei! :)

 

Er helt ny her, og har "testa ut" litt hvordan registrering av mat fungerer. Så da lurte jeg på; hvordan kan jeg legge inn ny mat, når jeg ikke aaaaner hvor mange kalorier eller noe det er i det? F.eks hjemmbakte kanelboller med mel, rapsolje, vann, tørrgjær, pittelitt salt og kardemumme, og såklart (melkefri soft flora) margarin, sukker og kanel? Baker ikke etter oppskrift, det er bare "en dæsj" her og "en dæsj" der av de forskjellige ingrediensene...

 

Hadde vært veldig fint om noen kunne gi tips til hvordan jeg skal få dette registrert :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Gjest Etabeta78

Hei! :)

 

Er helt ny her, og har "testa ut" litt hvordan registrering av mat fungerer. Så da lurte jeg på; hvordan kan jeg legge inn ny mat, når jeg ikke aaaaner hvor mange kalorier eller noe det er i det? F.eks hjemmbakte kanelboller med mel, rapsolje, vann, tørrgjær, pittelitt salt og kardemumme, og såklart (melkefri soft flora) margarin, sukker og kanel? Baker ikke etter oppskrift, det er bare "en dæsj" her og "en dæsj" der av de forskjellige ingrediensene...

 

Hadde vært veldig fint om noen kunne gi tips til hvordan jeg skal få dette registrert :)

 

Hei

 

Jeg ville bare lagret det som skillingsbolle (bakt feks fra Regal eller noe) Men du finner fort ut at du ikke bør spise en skillingsbolle ;-) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...