Gjest snigla Skrevet Juli 12, 2012 Rapporter Share Skrevet Juli 12, 2012 Jeg lever et helt vanlig kosthold . Men ser når jeg registrer maten blir for mye potet - pasta - ris - lasanjeplater - tortillas - pitabrød +++ og alt for lite grønnsaker . Har blitt inspirert når jeg ser på kokken Hellstrøm når han rydder opp hjemme hvor mye grønnsaker han bruker i maten ! Så hvordan kan en snu denne trenden med å bruke alt for mye tilbehør og alt for lite grønnsaker ? Trenger mange gode tips ! Hva kan bruke av grønnsaker hvor når det gjelder i minske potet - ris - pasra - lasanjeplater - pita - tortillas ? Hvilke grønnsaker brukes til hva ? Jeg vil fortsette med vanlig norsk kosthold , men bruke 3 ganger mer grønnsaker til middagen og mye mindre tilbehør Hvilke grønnsaker vil dere anbefale til laks - torsk - sei - kyllingfilet - koteletter - strimlet svinekjøtt +++ Hva med tradisjonelle retter som pizza , lasanje og andre typiske helgeretter ? Tar imot alle tips med stor takk ! ! ! Er alltid skeptisk til nye produkter ... Hva smaker egentlig squash og abinner ? Kom gjerne med tips på utradisjonelle grønnsaker som er veldig vært å prøve og selvfølgig på alle det gode gamle grønnsakene ! ! ! Gleder meg å bruke masse mer grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar