Gå til innhold

hvordan bruke mer grønnsaker og mindre tilbehør


Gjest snigla
 Share

Anbefalte innlegg

Jeg lever et helt vanlig kosthold . Men ser når jeg registrer maten blir for mye potet - pasta - ris - lasanjeplater - tortillas - pitabrød +++ og alt for lite grønnsaker .

 

Har blitt inspirert når jeg ser på kokken Hellstrøm når han rydder opp hjemme hvor mye grønnsaker han bruker i maten !

 

Så hvordan kan en snu denne trenden med å bruke alt for mye tilbehør og alt for lite grønnsaker ?

 

Trenger mange gode tips !

 

Hva kan bruke av grønnsaker hvor når det gjelder i minske potet - ris - pasra - lasanjeplater - pita - tortillas ?

 

Hvilke grønnsaker brukes til hva ?

 

Jeg vil fortsette med vanlig norsk kosthold , men bruke 3 ganger mer grønnsaker til middagen og mye mindre tilbehør

 

Hvilke grønnsaker vil dere anbefale til laks - torsk - sei - kyllingfilet - koteletter - strimlet svinekjøtt +++

 

Hva med tradisjonelle retter som pizza , lasanje og andre typiske helgeretter ?

 

Tar imot alle tips med stor takk ! ! !

 

Er alltid skeptisk til nye produkter ...

 

Hva smaker egentlig squash og abinner ?

 

Kom gjerne med tips på utradisjonelle grønnsaker som er veldig vært å prøve og selvfølgig på alle det gode gamle grønnsakene ! ! !

 

Gleder meg å bruke masse mer grønnsaker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...