Gjest PaidMyDues Skrevet August 28, 2012 Rapporter Share Skrevet August 28, 2012 Hei. Jeg er en ihuga fan av italiensk mat, og har kommet over en oppskrift på kjøttboller som er kjempegode. MEN..... De er ikke særlig "slankevennlige". De skal egentlig ha masse parmesan i seg, i tillegg til at de skulle lages av kjøttdeig. Her fant jeg ut at jeg måtte modifisere oppskriften litt slik at den blir spiselig også for oss som ønsker å gå ned noen kilo. So here it comes: 400 g karbonadedeig 2 små egg (eller ett stort) 1 ts salt 1 ts grovmalt pepper 4 ss persille (finhakket) 1/2 rød chili 1 kinesisk hvitløk (eller to fedd vanlig hvitløk) 1/2 løk 2 ss fibramel (eller bare hvetemel) Dette kjører jeg i foodprocessoren til det er en jevn farse. Så setter jeg den med te-skje på bakeplate (blir ca 60 kjøttboller for meg) og steker på 200 grader i ca 7-10 min. Det at de stekes i stekeovnen gjør at man sparer litt fett Disse kjøttbollene serverer jeg til fullkornspasta med hjemmelaget tomatsaus, jeg bruker dem på pizza (da deler jeg dem gjerne i to), og de er helt perfekte å putte i et pita-brød sammen med grønnsaker, litt fetaost og litt kesam. God apetitt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
DollyDuck Skrevet August 29, 2012 Rapporter Share Skrevet August 29, 2012 Så smart å steke kjøttbollene i ovnen! Det hadde jeg ikke tenkt på før. Blir nok pasta eller pizza med kjøttboller veldig snart, kjenner jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest PaidMyDues Skrevet August 30, 2012 Rapporter Share Skrevet August 30, 2012 Ja, og så går det faktisk myyyyye fortere Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå