Gå til innhold

For n'te gang


Gjest Asli
 Share

Anbefalte innlegg

Hei, hvordan går det med alle dere andre bestemødre på vei mot en sprekere hverdag? :rolleyes:

Jeg er nybegynner her og har mange spørsmål om hvilke metoder dere benytter, det gjelder både kosthold og trening og ikke minst motivering. Joda, teorien har jeg inne gjennom mine utallige livsstil- kosthold- og diettbøker gjennom nesten 40 år. Jeg var faktisk med på ett av de aller første Grete Roede kursene på 70-tallet. Ville ned til 68 kg for å kunne bli kursvertinne, som det het den gang. Minus 10 kg var målet. I dag er 78 kg min ønskevekt :unsure: For å komme dit må jeg jobbe av meg 32,7 kg

 

Største utfordring: Hvordan kan jeg holde på motivasjonen hele dagen, hele uka, hele livet?

Når jeg leser gjennom egne notater fra år tilbake, ser jeg at det er motivering og viljestyrke til å "stå løpet ut" som er utfordringen når det gjelder min vekt. Perioder med sykdom har innvirket, ja, men jeg har alltid tro på at jeg vil bli frisk igjen og viljestyrke nok til å komme meg tilbake på jobb. Hvorfor er det da så vanskelig å holde samme motivasjonen ved like når det gjelder å gå ned i vekt?

Fra mai 2011 til mars 2012 gikk jeg ned 23,5 kg. Vekten var helt stabil til juni, nå er den + 5,2 kg. Jeg ergrer meg grønn over all den energi og tid som jeg har brukt for å komme ned mot min ønskevekt når jeg nå ser at vekten er på vei opp igjen og jeg må gå ned de samme kiloene for 2. gang. :angry: Vel, vel, på'n igjen !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...