Gjest Sisu1 Skrevet November 7, 2012 Rapporter Share Skrevet November 7, 2012 Jeg skal på kurs fra fredag til søndag. Blir hele dager, men jeg skal sove hjemme så frokost og kveldsmat blir hjemme. Lurer på hvordan jeg skal klare å holde et ok matinntak gjennom dagen. Frukt er jo greit -det veier jeg opp på forhånd og putter i pose/boks Grønsaker tenkte jeg å kutte opp gulrøtter og kålrabi, veie og legge i en boks+ kjøpe noen poser sukkererter å knaske på. Tomater kan jeg også ha med i en boks slik at det blir blitt variert. Det er felles middag så den får jeg ikke gjort noe med. Men så er det all den andre maten som skal spises. Jeg må ha to måtider hver dag i tilegg til det som står over her. Laksewraps er jo noe jeg fin kan ha med. evntelt med skinke eller spekeskinke. Kylling eller rekesalat kan jeg også ha med. Er det noen som har tips til noe som er enkelt å ha med seg som ikke trenger å stå i kjøleskapet? Brød kan jeg ikke spise så det må være noe annet. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest PolarErMinVenn Skrevet November 9, 2012 Rapporter Share Skrevet November 9, 2012 Jeg har dager der jeg spiser bare frukt og grønt. Og spiser du frokos og kvelds hjemme så har du jo muligheten til å spise annet der. ser jo at inlegget kommer litt sent, men kan jo hjelpe til senere kurs Du kan ha suppe på termos, eller omelett som du pakker i sølvfolie eller en plastboks, det trenger ikke stå kaldt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå