Gå til innhold

Elghakk


Gjest superida
 Share

Anbefalte innlegg

jeg bruker nesten aldri mål,men tar det meste på slump....

 

Ca 500g elgkjøttdeig

3 gulrøtter

4 poteter (kokefaste)

1/2 sellerirot

1/3 kålrot

2 persillerøtter

1/2 løk

8 dl vann

Smak til med viltfond

Frisk persille

 

Stek kjøttdeigen i stor kjele, ha i hakket løk mot slutten av steketiden.

Hakk grønsakene i ca 1x1 cm store biter, ha i kjelen med kjøttdeig og vann, hakk gjerne underrveis og ha i potetene til slutt. La koke under lokk til grønnsakene er møre... , pass på så det ikke koker tomt for vann, er det for mye væske lar du den koke litt uten lokk.

Server med flatbrød og tyttebærsyltetøy og hakket persille...mmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...