Gjest superida Skrevet Desember 30, 2012 Rapporter Share Skrevet Desember 30, 2012 jeg bruker nesten aldri mål,men tar det meste på slump.... Ca 500g elgkjøttdeig 3 gulrøtter 4 poteter (kokefaste) 1/2 sellerirot 1/3 kålrot 2 persillerøtter 1/2 løk 8 dl vann Smak til med viltfond Frisk persille Stek kjøttdeigen i stor kjele, ha i hakket løk mot slutten av steketiden. Hakk grønsakene i ca 1x1 cm store biter, ha i kjelen med kjøttdeig og vann, hakk gjerne underrveis og ha i potetene til slutt. La koke under lokk til grønnsakene er møre... , pass på så det ikke koker tomt for vann, er det for mye væske lar du den koke litt uten lokk. Server med flatbrød og tyttebærsyltetøy og hakket persille...mmm Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå