Gjest Fru Fryd Skrevet Mars 14, 2013 Rapporter Share Skrevet Mars 14, 2013 Hei! Vi skal ha gjester. Vi blir 8 voksne til en bedre middag. Dette er mennesker som virkelig kan lage mat, som er glade i mat og god vin. Jeg sliter litt med å finne retter som passer både årstiden, smaker godt og ser presentabelt ut på tallerkenen, og som samtidig ikke båser av en dagsrasjon i kcal. Har dere noen tips til forrett, hovedrett og dessert? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest snupidupi Skrevet Mars 16, 2013 Rapporter Share Skrevet Mars 16, 2013 Ikke så god på treretters. Men ville servert reinsdyrsteik til hovedrett. Magert godt kjøtt. Servert med masse grønnsaker, kokte eller ovnsstekte poteter og en mager skysaus laget av kraften Til dessert ville jeg godt for varme skogsbær og vaniljeis (da kan du bruke lettis til deg selv ) Om det passer årstiden vet jeg ikke, spiser reinsdyrsteik året rundt iallefall Forretter er jeg ikke så god på Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest namnam Skrevet Mars 18, 2013 Rapporter Share Skrevet Mars 18, 2013 Hei, jeg skal selv stå for treretters middag neste lørdag. Nå er det jo absolutt tid for lam og jeg synes lammeskank er utrolig godt. Min meny blir slik: Forrett: Soppsuppe. Jeg bruker sopp fra fryseren, men tørket sopp fungerer også bra. Bruker melk og matfløte for å få en fyldig smak. Litt kalorier er det jo, men serverer den i små skåler så blir ikke veldig mange kalorier uansett. Hovedrett: Lammeskank med blomkålpure og rotgrønsaker. Dessert: Hjemmelaget appelsinsorbet som jeg pynter med friske bringebær. Ikke sesong for bringebær, men selges friske på de fleste matbutikker Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå