Gå til innhold

Aioli


Amalie1
 Share

Anbefalte innlegg

Gjest Ninjastar

Bland en boks ekstra lett rømme eller 2 dl kesam med 2-3 ss lettmajones.

Riv/press 2-4 fedd hvitløk og rør inn. Smak evt. til med litt hvit pepper eller salt. La stå en liten stund i kjøleskapet før servering.

 

Eller dropp majonesen og bruk kun rømme/kesam. Da blir det mer som en hvitløksdressing, men det er også veldig godt. Kan også kombineres med andre krydder for variasjon: karri, timian, grillkrydder eller hva man selv synes er godt.

Jeg bruker stort sett alltid en slik dressing ved siden av maten når jeg ikke har vanlig saus. Godt til kyllingfilet servert med ris og salat, bakt torsk servert med potet og brokkoli, på smørbrød med roastbiff eller spekeskinke og salat/tomat/rødløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...