Gjest nullviljestyrke Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Når dere skal spise grønnsaker til middag, bruker dere frosne grønnsaksblandinger, eller ferske? Og hva slags? Kokte, stekte? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Metta Skrevet April 12, 2013 Rapporter Share Skrevet April 12, 2013 Når dere skal spise grønnsaker til middag, bruker dere frosne grønnsaksblandinger, eller ferske? Og hva slags? Kokte, stekte? Hei. Helt ny i dette kostholdet men har slitt med å få nok grønnsaker inn i kosten og derfor svarer jeg. Etter hva jeg kan skjønne er det det samme om det er frosne,friske eller ferske grønnsaker. I boka anbefales damping eller koketid lite i lite vann (selv de frosne). Dette for å bevare mest mulig av de gode sakene grønnsakene inneholder. Selv liker jeg wok. Har også innlemmet mye friske grønnsaker her. Gulrot og kålrot veier mye og er gode. Håper dette hjalp noe. Lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nullviljestyrke Skrevet April 16, 2013 Rapporter Share Skrevet April 16, 2013 Hei. Helt ny i dette kostholdet men har slitt med å få nok grønnsaker inn i kosten og derfor svarer jeg. Etter hva jeg kan skjønne er det det samme om det er frosne,friske eller ferske grønnsaker. I boka anbefales damping eller koketid lite i lite vann (selv de frosne). Dette for å bevare mest mulig av de gode sakene grønnsakene inneholder. Selv liker jeg wok. Har også innlemmet mye friske grønnsaker her. Gulrot og kålrot veier mye og er gode. Håper dette hjalp noe. Lykke til. Takk :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nanne70 Skrevet Mai 14, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 14, 2013 Jeg varierer, alt hva jeg skal ha til middag ellers og hva jeg har lyst på. Spiser både frosne, ferske og hermetiske grønnsaker, og koker, lettsteker eller woker dem. Spiser også endel salat/råkostsalat. GR's coleslaw er nydelig og en fin måte å få i seg rå grønnsaker på. Sjekk oppskriften under "Seibiff med coleslaw". Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Myrt Skrevet Mai 14, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 14, 2013 Jeg baker grønnsaker i ovnen som oftest - sopp, persillerot, løk og tomat passer til det aller meste Nå er straks grillsesongen her, da er det enda enklere med grønnsaker - alt smaker jo godt på grillen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå