Gå til innhold

Hjelp til å forstå oppskrift


Gjest Zadie
 Share

Anbefalte innlegg

Hei hei,

 

Jeg trenger litt hjelp til å lese denne oppskriften jeg.. :unsure:

 

http://www.greteroede.no/1681549.o2.html

 

Er det kun bunnen som skal stekes og selve kyllingen, så skal kremen helles i bunnen og fyllet tilsettes kaldt? Eller skal bunnen forstekes først, så skal kremen og fyllet stekes sammen med bunnen etterpå?

 

Litt lettere forvirret! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nanne70

Hei hei,

 

Jeg trenger litt hjelp til å lese denne oppskriften jeg.. :unsure:/>

 

http://www.greteroede.no/1681549.o2.html

 

Er det kun bunnen som skal stekes og selve kyllingen, så skal kremen helles i bunnen og fyllet tilsettes kaldt? Eller skal bunnen forstekes først, så skal kremen og fyllet stekes sammen med bunnen etterpå?

 

Litt lettere forvirret! :lol:/>

 

Først steker du bunnen ferdig for seg selv, så har du i kremen før du topper paien med stekte kyllingstrimler, tomatene og urtene:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...