Gjest Zadie Skrevet Mai 12, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 12, 2013 Hei hei, Jeg trenger litt hjelp til å lese denne oppskriften jeg.. http://www.greteroede.no/1681549.o2.html Er det kun bunnen som skal stekes og selve kyllingen, så skal kremen helles i bunnen og fyllet tilsettes kaldt? Eller skal bunnen forstekes først, så skal kremen og fyllet stekes sammen med bunnen etterpå? Litt lettere forvirret! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nanne70 Skrevet Mai 14, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 14, 2013 Hei hei, Jeg trenger litt hjelp til å lese denne oppskriften jeg.. :unsure:/> http://www.greteroede.no/1681549.o2.html Er det kun bunnen som skal stekes og selve kyllingen, så skal kremen helles i bunnen og fyllet tilsettes kaldt? Eller skal bunnen forstekes først, så skal kremen og fyllet stekes sammen med bunnen etterpå? Litt lettere forvirret! :lol:/> Først steker du bunnen ferdig for seg selv, så har du i kremen før du topper paien med stekte kyllingstrimler, tomatene og urtene:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå