Gjest Sabine Skrevet Mai 20, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 20, 2013 Jeg hadde tenkt å prøve meny 2 framover, men tror det blir vanskelig å klare å holde meg på bare 400 kcal til middag. Hva gjør dere andre? Holder dere dere til kcal-sammensetningen til måltidene, eller ser dere bare på totalen? Jeg ser at melk og frukt er regnet som egne kategorier utenom måltidene. Jeg pleier å ha dem som del av et måltid eller som mellommåltidet, så jeg ligger som regel bittelitt over til frokost og lunsj, og så har jeg litt til "gode" kalorimessig som jeg de siste dagene har unnet meg som del av middagen. I dag ble middagen f.eks. på ca. 580 kcal, i går på 480. MENY 2 Måltid Kcal Frokost 220 Lunsj 220 Mellommåltid 110 Middag 400 Kvelds 110 Melk 200 Frukt 200 Ja-grønnsaker - 2 FRImerker 50 Energiinntak 1600 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Marteka Skrevet Mai 23, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 23, 2013 For å gå ned i vekt er det vel totalen som teller? Mens fordelinga handler om hva du sjøl føler er best for deg for å trives og slippe å være sulten. Syns dette også handler om å tilpasse opplegget slik at det likner mer på det du er vant til fra før, da er det større sjanse for å holde koken. Sjøl pleier jeg å "spare" til en litt større kvelds, for jeg er veldig sugen på alt mulig utover kvelden og da er det lurt å ha "lov" til å spise noe. Men det er klart - noen dager drar middagen litt mer unna pga kalori-innhold, og da blir det jo mindre igjen til kveldsmat: Jeg vil ikke gå (mye) over anbefalt totalsum for kalorier pr dag. Jeg har gått ned 15 kilo på denne måten (5 igjen, de er gjenstridige altså!). Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå