Gjest karull Skrevet Mai 28, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 28, 2013 Når en skal lage en middagsporsjon og det f.eks. skal være 100 gram ris - beregnes det da ut fra rå eller kokt mengde ris? Det samme med fx asparges, potet osv - når det står 100 gr asparges, er det da med eller uten skall og rå eller kokt? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest spliffi Skrevet Mai 30, 2013 Rapporter Share Skrevet Mai 30, 2013 Hei, hei! Alltid kokt,stekt- tilberedt!! 150 g kjøtt er 150 g etter at det er stekt! Asparges har jeg aldri tiberedet fersk, så det vet jeg ikke, men må jo anta at det er uten skall. Det skal jo ikke spises.. Uansett- tror ikke det spiller noen rolle heller. Det er jo så lite kalorier i :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå