Gå til innhold

Beregne vektmengde med eller uten skall, rå eller kokt?


Gjest karull
 Share

Anbefalte innlegg

Gjest karull

Når en skal lage en middagsporsjon og det f.eks. skal være 100 gram ris - beregnes det da ut fra rå eller kokt mengde ris? Det samme med fx asparges, potet osv - når det står 100 gr asparges, er det da med eller uten skall og rå eller kokt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest spliffi

Hei, hei! :)

 

Alltid kokt,stekt- tilberedt!! 150 g kjøtt er 150 g etter at det er stekt!

Asparges har jeg aldri tiberedet fersk, så det vet jeg ikke, men må jo anta at det er uten skall. Det skal jo ikke spises.. Uansett- tror ikke det spiller noen rolle heller. Det er jo så lite kalorier i :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...