Gjest elli Skrevet Oktober 10, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 10, 2005 Hva med å lage en tråd der man legger inn sine "sunne" favorittretter. Kan være helt hjemmelagd eller halvfabrikata. Hadde vært gøy å fått litt gode tips - syntes ikke det ligger altfor mange oppskrifter her på forumet. Kan være alt fra middag, bakverk, kaker desserter... Ja - alt! Begynner med min. Bruker den ofte i helgene for den er så god. Det er mager mat samtidig som man unner seg noe litt ekstra. Toro kinesisk chop suey Pakke med marinade, saus, ris og krydder! Bruker svine, kylling eller biffkjøtt og en Classic wok-blanding. For info om kalorier å sånn kan du se på http://www.toro.no/magasin_sunnfisk/index.php?valg=produkt&undervalg=produkt&produkt=12050 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Oktober 10, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 10, 2005 Sei i Curry -4personer- 600g seifilet salt,pepper 4 gulrøtter 1 purre/1 bunt vårløk 1 boks santa maria light kokosmelk (den er magrest) 2 ss red curry paste 2 hvitløkbåter 1 ss olje vann Del fisk i biter strø salt og pepper på. Del gulrot i staver, hakk opp hvitløk og purre/vårløk Varm olja i panna og fres inn carrypasta i olja, ha i gulrot og hvitløk og frea 1 minutt til ca. Hell over kokosmelk og fyll opp boksen med vann og hell i panna. Ha i vårløken og fordel fisken i panna. Dekk til med aluminiumsfolie, lokk og la putre til fisken er ferdig. Server med kokte poteter/ris og evnt mer grønnsaker. Kaloriinnhold i retten (uten poteter/ris) er ca 900 totalt. Obs på kokosmelka, denne har 50kcal pr dl. ------------------------------------------------------------------------------------------ Fisk i form 400g hvit fiskefilet, frossen 1/2-1 pk frossen grønnsaksblanding 1 boks cambell tomatsuppe (eller annen tomatsuppe på boks) 2,5 dl lettere lettmelk 40g Mozarella revet (bruk mer, eller letter ost evnt, denne jeg regnet kalorier m) Provencekrydder Legg fiskeblokka i en ildfast form. Strø grønnsakene rundt. Bland tomatsuppa, mel og provencekrydder i en bolle og hell over i forma. Strø ost oppå. Stekes på 180 grader i ca 1 time. Serveres med kokt potet. Kalorier uten potet. 900kcal for hele forma. (regna med 500g grønnsaker) ------------------------------------------------------------------------------------------------ 2 fiskeretter, men fisk er genialt og hvit fisk gir få kalorier Se også http://www.godfisk.no for masse bra fiskeoppskrifter! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest peacy Skrevet Oktober 10, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 10, 2005 Sei i Curry høres deilig ut - takk for tipset Iris. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isis Skrevet Oktober 11, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 11, 2005 (4 porsjoner): 1 bunt frisk brokkoli(jeg er ikke så veldig nøye med mengden, for det er jo omtrent null kalorier) 1 potet 1 stk løk 1,2 liter hønsekraft (1 buljongterning + vann) salt og pepper Del grønnsakene i grove biter(også stilken på brokkolien). Kok grønnsakene så vidt møre i kraften. Moser alt med stavmikser. Kok suppen opp igjen. Tilsett mer kraft hvis suppen blir for tykk. Smak til med salt og pepper. Litt usikker på antall kalorier her, men det er jo stor sett JA-ingredienser!! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest malva Skrevet Oktober 11, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 11, 2005 4 porsjoner- hver porsjon ca 249 kalorier 1 ss hel svart pepper 1 ss tørket dill 1/4 nyrevet eller malt muskat 4 laksefileter eller laksekoteletter (a ca 150 g) dijonsennep Sett ovnen på 250 grader og sett ildfast form i ovnen slik at den blir varm mens du lager til fisken støt pepper og bland med resten av krydder. Legg laksen på skjærefjel med skinnsiden ned, smør et tynt lag med sennep på og dryss over godt med krydder. Ta den varme formen ut av ovnen, spray enten med formfett eller ha litt olje i den og legg fisken i. Stek i ovnen i ca 15 min. Du ser når fisken er ferdig for da slippen kjøttet beina. Prøv med en kniv. Server med potet/ris og en god salat Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Oktober 11, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 11, 2005 1 porsj. 2 egg 2 ss.vann litt salt og pepper litt oppkuttet løk,purre eller vårløk noen paprikastrimler 50 gr.krydderskinke(eller annen skinke)i strimler. Server med 40 gr.grovt brød.Ca.360 kcal.pr.porsj. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå