Gå til innhold

Tørr og kokt ris


Gjest B
 Share

Anbefalte innlegg

I sesongboka står det at anbefalt mengde ris er 100 g kokt. Jeg regner med at ris sveller så det blir tregangen i vekt etter koking. Kan det virkelig stemme at en risrasjon til middag er bare 20-30 gram?!

 

Har veldig lyst på ris til svinefiletwoken i kveld, men nå vet jeg sannelig ikke....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok rimelig riktig. Ris er det veldig mye karbohydrater i, og hvit ris har nesten ikke annet enn karbohydrater. Så det anbefales å spise lite av det.

 

OK - jaja, da blir det lite bruk av ris her i huset. Jeg elsker uansett poteter høyt og inderlig, så det er helt greit :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...