Gjest B Skrevet Juni 6, 2013 Rapporter Share Skrevet Juni 6, 2013 I sesongboka står det at anbefalt mengde ris er 100 g kokt. Jeg regner med at ris sveller så det blir tregangen i vekt etter koking. Kan det virkelig stemme at en risrasjon til middag er bare 20-30 gram?! Har veldig lyst på ris til svinefiletwoken i kveld, men nå vet jeg sannelig ikke.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bestemor med pulsklokke Skrevet Juni 12, 2013 Rapporter Share Skrevet Juni 12, 2013 Det er nok rimelig riktig. Ris er det veldig mye karbohydrater i, og hvit ris har nesten ikke annet enn karbohydrater. Så det anbefales å spise lite av det. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest B Skrevet Juni 12, 2013 Rapporter Share Skrevet Juni 12, 2013 Det er nok rimelig riktig. Ris er det veldig mye karbohydrater i, og hvit ris har nesten ikke annet enn karbohydrater. Så det anbefales å spise lite av det. OK - jaja, da blir det lite bruk av ris her i huset. Jeg elsker uansett poteter høyt og inderlig, så det er helt greit Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå