Gjest miamjau Skrevet Februar 28, 2014 Rapporter Share Skrevet Februar 28, 2014 Sitter å leser litt i de bøkene, og på de forskjellige menyene står det hvilken mengde man skal spise av de forskjellige rettene.. Lurer da på.. hvor mye er 'litt' frokostblanding? ..og hvor mye er 1/3 (kan brøk) tenker mer på mengden ved middag.. 1/3 av for eksempel 1 kg er mye, men lite dersom det bare er 100 g. Finner ikke de sidene hvor dette helt sikkert står forklart:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Krusmynte Skrevet Mars 5, 2014 Rapporter Share Skrevet Mars 5, 2014 Nå er ikke jeg sikker på hvor du leser, men det pleier å gå på vekt og kalorier. En brødrasjon er 30 gram, og hvis du da f.eks. har en meny med 220 kcal til frokost skal du da ha to brødrasjoner og to påleggsrasjoner. Og det står ganske greit forklart i GR-bøkene egentlig, men har dem ikke her så kan ikke referere til sidetall dessverre. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest miamjau Skrevet Mars 10, 2014 Rapporter Share Skrevet Mars 10, 2014 Takk for svar=) Gikk seg til ila den første uken Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå