Gjest elisabetti Skrevet September 16, 2014 Rapporter Share Skrevet September 16, 2014 Hei! Jeg trenger litt hjelp.. føler jeg har kommet godt i gang med ny livsstil nå. Lager det meste av mat fra bunn av og trener både kondisjon og styrke minst 3 ganger i uken. Pluss en del turer både i skog og mark + asfalt. Har nå kuttet ut all søtsaker og brus. Kun lov å smake litt i helga(tror om jeg kutter helt, er kjangsen for å sprikke større) Følger meny 2 - 1600 kcal Men problemet mitt er: HVA ER JA-MAT? Hva kan jeg spise med god samvittighet og hva hører ikke hjemme om jeg ønsker å gå ned i vekt? På to uker har jeg gått ned 1,3 kg Og ellers, tips til enkel og god meny for dag/uke? Takk for hjelp!! Føler meg litt rådvill.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flettemette1 Skrevet September 17, 2014 Rapporter Share Skrevet September 17, 2014 Hei! Jeg trenger litt hjelp.. føler jeg har kommet godt i gang med ny livsstil nå. Lager det meste av mat fra bunn av og trener både kondisjon og styrke minst 3 ganger i uken. Pluss en del turer både i skog og mark + asfalt. Har nå kuttet ut all søtsaker og brus. Kun lov å smake litt i helga(tror om jeg kutter helt, er kjangsen for å sprikke større) Følger meny 2 - 1600 kcal Men problemet mitt er: HVA ER JA-MAT? Hva kan jeg spise med god samvittighet og hva hører ikke hjemme om jeg ønsker å gå ned i vekt? På to uker har jeg gått ned 1,3 kg Og ellers, tips til enkel og god meny for dag/uke? Takk for hjelp!! Føler meg litt rådvill.... Går du på kurs eller holder du på for deg selv? Ja mat er for eks all mat som du kan spise så mye du vil av, for det meste grønnsaker (bortsett fra mais, bønner, linser...) men eks vis tomater, stangselleri, gulrot, agurk, salatblader etc. Jeg ville ha googlet litt hvis jeg var deg. For å hjelpe deg litt på gang så kan en dagsmeny for meg se slik ut for ca 1600 kcal 2 skiver av 30 gr eks vis grovbrød eller 4 Ryvita Rug eller 2 wasa sport 5 gr smør 20 gr magert pålegg pr skive eksvis kokt skinke, magerost, servelat go og mager, leverpostei go og mager, kjør på med grønnsaker. jeg bruker masse grønt på brødmaten min eller du kan ha 40 gr havregryn kokt på 1,5 dl vann (jeg tar det i mikro) og 1 dl lettmelk til + kanel. Kl 10 spiser jeg alltid oppskjært gulrot og stangselleri kl 1130 lunch: som frokost. Mellommåltid kl 14: en tynn brødskive a 30 gr med litt pålegg og smør, og grønnsaker igjen. Middag: 100 gr ris (er for eks 4 ss ) 150 gr kokt pasta ( 40 gr rå pasta er nok til en porsjon) 150 gr kokt potet 150 gr kjøtt eller fisk masse grønnsaker bittelitt saus kveldsmat: 2 ryvita rug litt pålegg og smør masse grønnsaker igjen fruktrasjon: 300 gr daglig melkerasjon: jeg tror det er ca 300 gr (3 dl). Du bør sjekke forumet rundt her om det er andre tips! Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå