Gjest Trude35.5 Skrevet Desember 3, 2014 Rapporter Share Skrevet Desember 3, 2014 Jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal bruke for komme frem til riktig kcaler for lunsjen min. Jeg steker hver dag en løk og en halv paprika og så visper jeg sammen 2 egg med 2ss vann og salt og pepper. Som oftes bruker jeg ikke noe smør eller olje i stekepanna, men er jeg litt short på kcal en dag bruker jeg gjerne en halv SS med olje eller 5 gr melange. Men når jeg puncher inn i dagboka, så setter jeg opp løk og paprika for seg og egg 110-120 gram alt etter str eggene... Eggerør stekt uten fett 100 gr er 132 kcal, Egg 100 gr er 142 kcal Omelett stekt uten fett 100 gr er 129 kcal. Hva er forskjellen og hva skal jeg velge. Jeg ser jo selvsagt at forskjellen er minimal, men det er jo kjapt 5-10 cherrytomater ekstra for dag da. Jeg går på 1300 kcal for dag, noe jeg finner utrolig krevende i perioder, men det går stort sett bra da. Men en kveld med litt søthunger, så hadde det vært utrolig allright og funne frem litt tomat eller lignende... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå