Gjest Kreps69 Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 jeg har ikke gått på kurs og lurer på om en kan fortelle meg hva menes med 1/2 middagsrasjon?jeg har funnet en oppskrift hvor dette står. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 Jeg vet jo ikke helt hvilke oppskrifter du sikter til, men du kan ofte bruke 1/2 middagsrasjon til f.eks. lunsj. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kreps69 Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 betyr det at jeg skal regne mindre kcal til middag hvis jeg f.eks lager omelett til lunsj? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fjops Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 Når du går på kurs regner du ut hvor mye mat/mange kalorier du skal spise til f.eks. middag. Dette er en middagsrasjon. Det kan egentlig være hva som helst, men det dreier seg om antall kalorier i en gitt mengde mat. Og som noen har sagt her før, kan du f.eks. spise en halv middagsrasjon til lunsj Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kreps69 Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 jeg har lest en formel her og regnet ut at jeg skal følge meny 2. det er 400 til middag. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 Hvis du følger meny 2 tilsvarer den 1550 (+50 i kosemerker) kcal pr dag. FROKOST: 220 LUNSJ: 220 MIDDAG: 400 kVELDS: 110 + MELLOM: 110 MELK: 200 FRUKT: 200 Masse grønnsaker. Du kan lage lunsj av middagsoppskriftene, men bruker da 1/2 parten av middagen. Selv om du lager omelett eller annet til lunsj, kan du spise vanlig middag, men du bør holde deg til oppsatt inntak. Ble du noe klokere? LYKKE TIL! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kreps69 Skrevet Mars 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Mars 7, 2006 ja!nå henger jeg med!!!takk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar