Gå til innhold

2. forsøk, nå med legen og familien på laget


Gjest mmmT
 Share

Anbefalte innlegg

I fjor gikk jeg på kurs, og klarte å gå ned 17 kilo. Det var helt herlig! Prøvde å få med meg de tre andre i familien min, det gikk bare sånn passe. Så når vinteren kom, og med den dessverre sykdom, så gikk det dessverre ikke like bra, ble endel trøstespising og noe mer godteri enn planlagt fordi de andre spiste det. Nå er jeg under behandling for sykdommen, og tenker som så at dette må være den beste sjansen til å komme på rett spor igjen. Nå har jeg også med meg en sønn og mannen min på laget, mens den andre sønnen min er litt undrende til hva som skjer. Men han spiser jo det vi serverer da... 

Den aller største forskjellen fra i fjor, er at i stedet for å bare nevne for legen at jeg slanker meg, har jeg denne gangen bedt ham om hjelp. Så hjelp fikk jeg. Nå her jeg blitt bedt om å skrive matdagbok og å ta den med på neste timeavtale! Gulp! Nå kjenner jeg meg brått mer forpliktet her du! Så nå tør jeg ikke annet en skjerpe meg og ikke minst skrive den dagboka! Planen hans videre er å vurdere hvordan vektnedgangen går, om se om det er nødvendig med noe mer behandling. Da tenker han på kostveiledning eller noe sånt, ikke operasjon. Jeg veier for lite for det, og har ikke noen tilleggsykdommer. Men jeg har nå en BMI på 38,9, så det er ingen tvil om at jeg veier for mye. 

Så nå er jeg spent på fortsettelsen her. Noen flere som har god erfaring med å ha legen på laget? Tenker det er positivt, bare jeg kommer meg over nervene over å skulle vise fram dagboka. Glad jeg nå har familien mer med på laget enn sist. Det tenker jeg vil være med på å hjelpe meg til å holde motivasjonen oppe. 

Kunne vært flott om noen flere ville følge meg, hadde vært bra å dele erfaringer og tanker omkring dette. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madde1

Så flink du var i fjor!! ? Her er jo oddsene veldig gode da, med familien med på laget og lege som følger opp ? Krysser fingrene og heier på deg! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...