Gunvor Skrevet Oktober 12, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 12, 2005 Har sett på oppskiften på grove piroger. Er det ikke altfor mye fyll til en liten gjærdeig? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Saty Skrevet Oktober 15, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 15, 2005 Har sett på oppskiften på grove piroger. Er det ikke altfor mye fyll til en liten gjærdeig? Jo, jeg synes og 1600 g med kjøttdeig virket litt vel mye.. Skal prøve å lage det i helgen, så får jeg se hvor stor deigen er. Om det er en liten deig klump er det vel lite vits å bruke så mye kjøttdeig... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Augusta Skrevet Oktober 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 16, 2005 Har sett på oppskiften på grove piroger. Er det ikke altfor mye fyll til en liten gjærdeig? Hei ! Det har nok skjedd en grov teknisk feil med denne oppskriften ! I følge min GR bok nr 2 skal du db mengdene på deigen, og dele mengdene i fyllet på 4 - da får du 8 piroger !! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lilli Skrevet Oktober 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 16, 2005 Hei sjekket boken min jeg også, og til fire personer skal det være 400 gr karbonade. Ser veldig godt ut da! Lykke til med baksten. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Saty Skrevet Oktober 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 16, 2005 Jeg hadde tenkt å lage piroger idag, men da jeg skulle starte ble jeg helt oppgitt... Skjønte ingenting av oppskriften, 8 egg, 1600 g kjøttdeig osv osv for 4 personer... Alt virket helt på trynet, så jeg kastet deigen jeg hadde laget og tok meg ett søk på internett.. Der fant jeg en som hadde lagt ut oppskriften på slankere.com, og den virket litt mer riktig i forhold til den som er lagt ut her... http://www.slankere.com/oppskrifter/oppskrift.asp?id=110 Synes det var litt for lite deig til 8 piroger, så jeg tok 4, og resultatet ble sånn nogenlunde bra (for litt mer erfarne bakere så vil det nok bli mer vellykket) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest annethea Skrevet Oktober 17, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 17, 2005 Har sett på oppskiften på grove piroger. Er det ikke altfor mye fyll til en liten gjærdeig? Det var dessverre oppstått en feil i denne oppskriften, da fyllet var satt til 1 porsjon og deigen til 8 porsjoner...bra observert! Vi beklager feilen og frustrasjonen som oppsto, og det er nå rettet opp. Hilsen Anne Thea Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå