Augusta Skrevet Oktober 15, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 15, 2005 Er det noen der ute som har et tips til hva en kan servere i kveld ? Det bør også friste husets 18 åring !! Har problemer med dette å finne noe magert, nytt og fristende til en hver stund. Kokebøker er ikke noen mangelvare her i huset, men nye tips tas imot med glede !!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Oktober 15, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 15, 2005 Som jeg nevte i en annen tråde her om taco. Kutt opp kyllingfilet å stek. Bruk rømmekolle eller kesam (tilsett litt limesaft i kesamen for å få mer rømmekonsistens og smak), dropp ost. Bruk skjell fremfor tortillas. Eller kjør litt svinefilet i foodprossessoren og stek som kjøttdeig. Ellers til de fleste gryter som det står creme fraishe i oppskriften---> matyoghurt er helt ypperlig og mye magrere. Tåler koking. Pizza, bruk tynn bunn, begrens ost (eller hvertfall på din del), bruk fyll som kyllingfilet i strimler, sjampinjong, rødløk feks og ha ruccola til. Bestill kinamat Unngå friterte ting og sursøt saus så blir det bra. Wok! Mmm.. Kyllingsalat med alt mulig godt oppi og et godt brød til (pasta ved sidenav). Noen forslag ihvertfall..... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest ulli Skrevet Juni 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Juni 7, 2006 Lasagne - ferdig pakning. Karbonadedeig og mager ost. nam og lettvint Rekr er også godt. Reker med skall "loff" og litt lettmajones, Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jentungen Skrevet Juni 7, 2006 Rapporter Share Skrevet Juni 7, 2006 laksefileter i porsjonstykker purreløk gulrøtter rød paprika nudler salt & pepper 1. Legg hvert laksestykke på et flak alluminiumsfolie og krydre med salt og pepper 2. Skjer grønnsakene i i biter og ha ønsket mengde over laksen 3. Pakk sammen og sett i forvarmet ovn på 200 grader 4. Når det er gått 10-15 min kan du begynne å koke nudler 5. Sjekk at laksen er gjennomstekt etter ca. 20 min og ta ut 6. Ha ønsket mengde nudler på tallerken og ein pakke laks og grønnsaker bon apetitt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HMF Skrevet Juni 8, 2006 Rapporter Share Skrevet Juni 8, 2006 Lasagne - ferdig pakning. Karbonadedeig og mager ost. nam og lettvintRekr er også godt. Reker med skall "loff" og litt lettmajones' date='[/quote'] Lasagne er jo også kjempe godt. Men hvor mye lasagne spiser dere? Altså for dere som ligger ca på 1600 kalorier. Spiser dere bare sånn ca det dere tror eller? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sans1 Skrevet August 24, 2006 Rapporter Share Skrevet August 24, 2006 Det beste her er jo om du regner det ut.. Finn ut hvor mye kcal hele pakken inneholder (før den er laget), så hvor mye det er i karbonadedeigen du bruker og osten (alt sammen) Legg sammen dette så vil du få totalt kaloriinnhold på hele formen med lasagne. Til middag kan du jo spise ca 400 kcal (det var ihvertfall det da jeg gikk på GR - mulig det er noe høyere nå som man kan spise litt mer) men ihvertfall ta totalsummen du har regnet ut og del på det antallet kalorier du kan spise - da ser du hvor mange stykker du må dele opp lasagnen i - Og du kan med god samvittighet spise din del uten å få for mye Håper du skjønte den, hehe, noen ganger forklarer jeg litt klønete Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nanny Skrevet August 24, 2006 Rapporter Share Skrevet August 24, 2006 Bruk vanlig pitabrød som pizzabunn. Sett frem "fyllet" i forskjellige skåler. Feks. skinkebiter, sopp, paprika, løk, tomatskiver, ananas. Ferdig pizzasaus på glass og revet ost. Alle lager så sin egen pizza og det blir da valgfritt hvor mye man ønsker å fylle på pizzaen. Server med en god salat til. Denne formen for pizza gjør at man lett regner ut hvor mye kcal man spiser. Man kan legge pitabrøet direkte på gramvekten og notere seg hvor mange gram man bruker av de ulike sortene fyll. Det blir heller ingen dårlig stemning i huset hvor noen sier at de ikke liker maten Guria Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå