Gå til innhold

Hva skal jeg bytte ut Creme Fraise med?


Gjest jaguar
 Share

Anbefalte innlegg

Prøvde å lage Toro sin indiske rett med Sans ekstra lett rømme, men det ble helt "knuppete" og smakte sterk tomatsuppe... :((. Tenkte jeg skulle lage den litt magrere. Har noen et forslag til meg.

Tusen takk. :))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Matyoghurten til Tine er fin. Tåler koking og er mye magrere enn CF.

Men det er mye mindre fett i disse produktene og derfor blir det også litt sterkere.

 

Er det vann du tilsetter retten kan du jo bytte det ut med melk feks så mildner det litt.

 

Har også brukt kaffefløte i endel retter og det funker også fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har blitt stor fan av Maizena cremefine produktene, de er magre og er veldig fine å bruke i stedet for matfløte.

Bruker også Kesam i stedet for rømme, og til dessert er frukt med Vaniljekesam til supergodt :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kesam må ikke koke da den blir knudrete, man kan brukes i retter som skal tilberedes i ovnen.

 

Det som jeg ikke liker med Cremefine er innholdet. Har brukt det før men sluttet da det inneholder herdet vegetabilsk fett som forklares slik et annet nettsted.

 

"Står det i en varedeklarasjon at en matvare inneholder herdet eller delvis herdet vegetabilsk fett, betyr det at det sunne vegetabilske fettet (plantefett) har vært gjennom en prosess som har omgjort alt eller deler av fettet, til å bli mettet og derved usunt. Herdet fett finnes i kjeks, kjøpekaker og andre bakevarer foruten i ferdigmat og "fast food"."

 

Bare sånn at dere er obs og vet :(

 

(fant den artikkelen her: http://www.pfizer.no/templates/Page____765.aspx)

 

Og her er innholdet i cremefine:

http://www.cremefine.dk/default.asp?pageid=59

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...