Gjest Hegth Skrevet Oktober 18, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 18, 2005 Hei Har noen av dere oppskrifter på Kyllingsalat, pastasalat og fruktsalat??? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Oktober 18, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 18, 2005 Man tager hva man haver å kaster i en bolle Sånn funker det hos meg. Liker godt å bruke et par salatslag i kyllingsalaten da. Gjerne vestfoldsalat og rød eikeblad feks. Gir fin fargekombinasjon. Så bruker jeg rødløk, babymais (varm den litt i stekepanna trenger ikke bruke fett), stekt sjampinjong, agurk og kanskje strø noen rista pinjekjerner over. Og selvfølgelig kylling! Enten kjøper jeg grilla som jeg deler opp (uten skinn) eller steker kyllingfilet i biter. Liker å ha noen litt varme ingredieenser i salaten, syns det er kos. Fruktsalat: Diverse frukt i biter, ha i vann med litt sitron og strøsukker så epler og sånn beholder fargen. Mild og lett vaniljeyoghurten er fin til. Bruk frukter for sesongen. Appelsiner om vinteren og mer melon om sommeren feks. Pastasalat lager jeg sjelden, men ville lagd det som kyllingsalaten bare uten salatblader, byttet ut kylling med skinke evnt. Så mitt beste tips: Bruk det du liker og syns er godt! Jeg pleier også å tenke litt farge, få litt av hver farge. Paprika finnes jo i så mange fine farger også. Da ser maten bedre og friskere ut Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest louise Skrevet Oktober 18, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 18, 2005 Det er også knallgodt med avokado oppi kyllingsalat. Og jeg sverger til TOMSTER i all slags mat, så jeg synes det hører med i en salat - også fetaost. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Anita72 Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 4 porsjoner 200 gr rå pastaskruer med farge, kok som anvist på pakken 1 lite blomkålhode, kuttes i små buketter 8 stk frisk asparges, deles i to, fosskokes 1 min, med litt salt og sukker 1 liten rødløk i strimler 250 gr renset frisk spinat, dampes i kjele med litt vann 30 sek Bland alt godt sammen og anrett på fat. Drypp olje og eddik over: 40 gr parmesan i tynne skiver 1/2 ss valnøttolje 1 ss hvitvinseddik nykvernet pepper Serveres med brød til. Brød 40 gr. Kcal pr porsjon 395 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Anita72 Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 4 porsjoner 1grillet kylling, uten skinn og ben, kuttet i skiver 160 gr rå pasta, gjerne fullkorn, kokes som anvist på pakken 100 spekeskinke uten fett, strimles 2 appelsiner, skjær ut båter uten skall og skinn,deles i biter 100 gr lollo rosso salat, finsnittet Bland alt godt, server med karridressing (1 beger yoghurt naturell +3/4 ts karri), i en skål ved siden av... Kcal. inkl dressing ca 385 Kcal. dressing ca 30 pr 2 ss Oppskriften finner du i GR lett-mett Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå