Gjest Wonderwoman Skrevet August 12, 2006 Rapporter Share Skrevet August 12, 2006 Jeg ELSKER majones, og har brukt det til det meste. Nå har jeg selvfølgelig slutta med det, men føler at brødskiva blir så tørr uten... Noen som har gode, magre alternativer, som ikke smaker dårlig?... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rainara Skrevet August 12, 2006 Rapporter Share Skrevet August 12, 2006 Jeg bruker tine lett kremost med krydder. Godt det altså i et tynt lag under pålegget. Ellers kan du jo bruke litt kosemerker til lett majones... Skal jo ikke mange grammene til for at det smaker :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
lenapena Skrevet August 12, 2006 Rapporter Share Skrevet August 12, 2006 Jeg bruker lettmajones med god samvittighet, så lenge det totale kaloriinnholdet er OK. 5 gram er anbefalt rasjon, og man blir til og med belønnet med et hjerte for det. Det er mer enn nok til å gi den gode smaken. Ellers støtter jeg forslaget om smøreost/kremost/magerost med skinke osv. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
HMF Skrevet August 13, 2006 Rapporter Share Skrevet August 13, 2006 Jeg har brukt lett majones under pålegget på brødskiva siden jeg begynte på kurset. Man har selvfølgelig ikke en hel haug med majones, men man kan trygt bruke det. Og jeg har gått ned 8 kg, så du kan trygt bruke lett majones !!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet August 16, 2006 Rapporter Share Skrevet August 16, 2006 Jeg har slutta å bruke majones på type leverpostei og makrell i tomat, det skal jo litt til for at det blir tørt. Men under skinkepålegg, ost og tomat osv bruker jeg Kavlis magre smøreoster og lett krydderost Du kan også prøve mager kesam med litt pesto i, er godt til mange skinkepålegg. Eller kesam med litt sweet chilli saus. Det er kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trangeklr Skrevet November 26, 2006 Rapporter Share Skrevet November 26, 2006 Vita hjertegod mayones! Om ikke jeg husker helt feil er det 256 kalorier pr 100 gram. Og den smaker kjempe godt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest impatient Skrevet November 26, 2006 Rapporter Share Skrevet November 26, 2006 Jeg bruker å blande litt mayo med litt sennep. Dt gir en god smak til en eller kjedelig brødskiv og jeg bruker mindre mayo når jeg gjør det. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar10ne Skrevet November 26, 2006 Rapporter Share Skrevet November 26, 2006 Jeg bruker Idun dressing 3% på ellers tørre skiver/knekkebrød jeg:D Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet November 27, 2006 Rapporter Share Skrevet November 27, 2006 Jeg priser denne majonesen! Majones har vært forbudt i vårt hus i et par år nå, men etter at denne kom på markedet så har den blitt tatt inn i varmen Den er sunn, god og kalorifattig. Det er jo så lite man trenger ;-P Anbefaler alle å prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet November 27, 2006 Rapporter Share Skrevet November 27, 2006 Jeg er ikke så glad i majones (heldigvis?) så har sjelden brukt det. Men har nå begynt å bruke mye lettost naturell på brødskiver som kunne blitt tørre. Har jo bare 107 kcal pr 100 gram! Bruker 5-20 gram pr brødskive under alt mulig pålegg (ikke leverpostei og sånt da). Eller man kan lage påleggsalater av den - og da ville man jo kanskje normalt sett brukt majones. Det er godt i alle fall! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar