Gjest bjork Skrevet August 16, 2006 Rapporter Share Skrevet August 16, 2006 Har en stor bærepose med kantareller som jeg skal steke opp, men hva skal jeg steke dem i ? blir det bra med olje? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest IC242 Skrevet August 16, 2006 Rapporter Share Skrevet August 16, 2006 har hørt at sopp avgir så mye væske under varmebehandling at man ikke trenger å ha noe fett i panna. Jeg steker for tiden i soft mini-margarin. Det står bakpå at den er uegnet, men jeg synes et går helt greit! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest eem Skrevet August 20, 2006 Rapporter Share Skrevet August 20, 2006 du trenger ikke så mye fett, men jeg synes sopp blir absolutt best om du steker dem i smør... neinei fy fy, vet det, men du kan jukse litt! stek dem nesten tørre med bittelitt olje eller ingen ting og tilsett litt smøt på slutten for å oppnå den gode skorpa. du trenger ikke stort for å oppnå smaken! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
momo Skrevet August 21, 2006 Rapporter Share Skrevet August 21, 2006 så på britisk food channel og der tørrsteker de soppen og tilsetter litt smør helt på slutten. Jeg bruker litt olje hvis jeg helsteker soppehoder (store) og så litt smør når jeg snur de. Hopper over smøret om jeg skal fylle og gratinere de. da bruker jeg soppfoten, kokt skinke og løk , tomatkjøtt/uten frø)i småbiter og litt ost på toppen - noen minutter i varm ovne til osten er gylden Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar