Gå til innhold

kantareller


Gjest bjork

Anbefalte innlegg

har hørt at sopp avgir så mye væske under varmebehandling at man ikke trenger å ha noe fett i panna. Jeg steker for tiden i soft mini-margarin. Det står bakpå at den er uegnet, men jeg synes et går helt greit!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du trenger ikke så mye fett, men jeg synes sopp blir absolutt best om du steker dem i smør... neinei fy fy, vet det, men du kan jukse litt!

stek dem nesten tørre med bittelitt olje eller ingen ting og tilsett litt smøt på slutten for å oppnå den gode skorpa. du trenger ikke stort for å oppnå smaken!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så på britisk food channel og der tørrsteker de soppen og tilsetter litt smør helt på slutten.

Jeg bruker litt olje hvis jeg helsteker soppehoder (store) og så litt smør når jeg snur de. Hopper over smøret om jeg skal fylle og gratinere de.

 

da bruker jeg soppfoten, kokt skinke og løk , tomatkjøtt/uten frø)i småbiter og litt ost på toppen - noen minutter i varm ovne til osten er gylden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...