Gjest Tigerreka Skrevet August 19, 2006 Rapporter Share Skrevet August 19, 2006 Når dere vasker og gjør reint hjemme, hva registrerer dere dette på? Kylling: Hva registrerer dere grillkylling på? Kylling stekt med skinn tok jeg, Det får jeg til å bli 245 kcal på 100 gram. Så tok jeg 100 gram grillbein og det er like mye som kylling. Synes folk alltid prater om at kylling er så magert?! Jeg tar jo vekk skinnet. Leste faktisk at Jeanette Roede skrev her et eller annet sted, at det er ikke fett det er juicy. Hm.. Nå er jeg litt forvirra her Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kris83 Skrevet August 19, 2006 Rapporter Share Skrevet August 19, 2006 Kyllingkjøtt i seg selv er magert, men når den er stekt med skinnet på, sitter det veldig mye kalorier i skinnet ja.. tar alltid av skinnet jeg vaffal.. Men så er det jo stor forskjell på om du frityrsteker, steker i panne med smør eller olje eller steker i ovnen.. Det letteste alternativet er jo bare å legge kyllingen i litt vann i en langpanne, så folie over og steke i ovnen.. da blir det ikke så mye fett i skinnet heller.. Ble du noe klokere eller..? vet ikke helt om jeg svarte på det du lurte på men.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Tigerreka Skrevet August 19, 2006 Rapporter Share Skrevet August 19, 2006 hei takk for svar jeg kjøper grillkylling i butikken og tar av skinnet. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar