Gå til innhold

Kanelboller... light


Gjest turbolilly

Anbefalte innlegg

Det kunne jeg også tenkt meg..... :) Håper noen hoster opp en oppskrift. Ellers får vi lage en sjøl....... På andre gjærbakster bytter jeg ut smør/olje med kesam 1 %. Det hjelper jo en del...... og fungerer veldig bra. Sikkert flere ting som også kan byttes ut, men jeg har ikke oppskrift her på kanelboller - "heavy" heller... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har barn som ikke tåler melk så vi lager kanelboller med bare vann og pm man bytter ut noe av smøret med kesam så skal ikke resultatet bli så ille.

Man kan jo (om man må ha det på) pensle på litt smør før man strør på sukker og kanel.

Det er lurt å strø på tynt lag med sukker og mye kanel på toppen - liker man rosiner vil det erstatte noe av søtsmaken også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Gjest Wonderwoman

Noen som har prøvd dette? Med hell?

 

Ønske, ønske...

 

Edit: Nå har jeg prøvd selv. Erstattet sukker med Splenda, og smør med cottage cheese! (som jeg moste med en stavmikser). Brukte ekstra lett melk og tørrgjær. Resultatet var faktisk ikke så verst!!!

 

Etter mine beregninger får jeg ca 90 kcal per bolle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...