Gå til innhold

"Majonessalater"


Gjest jossa
 Share

Anbefalte innlegg

Jeg er fryktelig glad i majonessalater, av typen italiensk-, frukt-, karri- osv.

 

Er det noen som har tips om man kan lage noen magre varianter?

Kanskje bruke kesam e.l.

 

Et lite tips: Jeg bruker å tilsette fint revet gulrot i italiensk salat.

Det gjør at man ikke trenger så mange gram pr skive.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv å erstatte majonesen eller en del av den med matyoghurt eller kesam.

 

Fant denne på matoppskrift.no

 

3 dl (1 beger) Kesam

100 g røkt laks

100 g rensede reker

1 ss finhakket dill

1 ss finhakket gressløk

1 - 2 ts sennep

 

Jeg bruker å lage en salat med kesam, tunfisk, eple, løk og karri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...