Gå til innhold

Risgrøt


Gjest Peggi

Anbefalte innlegg

  • 4 weeks later...
Gjest Kikkelione

Hei!

 

Se i menyen til venstre på siden her. Oppskrifter --> Frokost og lunch. Her er oppskrift til 1 porsjon, med kaloriangivelser nederst. Tabellen er litt rotete. Du vet at du kan legge inn for antall porsjoner selv? Sjekk ut.

 

 

Lørdagsgrøt 1 porsjon

40 g grøtris

1 dl vann

2 1/2 dl lettmelk

1/2 ts salt

1/2 ts lett margarin

1/2 ts kanel

1 ts sukker

 

 

Slik gjør du:

Kok opp grøtrisen i vannet.

Tilsett lettmelk og la alt koke i 15-20 minutter. Smak til med salt.

 

Server risgrøten med sukker, kanel og lettmargarin, og et glass sukkerfri rød saft ved siden av!

 

Meny 1-2 3-4 5-6

Ant porsj 1 p 1,5 p 2 p

Kcal 290 435 580

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååå, da hørtes jo kjempegodt ut! Eg varma Fjordland risengrynsgraut i dag, og hadde berre kanel på!! Det er langt i frå heimelaga gitt... Kom forresten ikkje på å sjå under frokost og lunsj, såg berre under "middag" ;) Jaja!

Då veit eg vertfall kva eg skal lage til middag neste lørdag, takk skal du ha :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...