Gå til innhold

gulerøtter og dip:)


Gjest hegemor
 Share

Anbefalte innlegg

Nei, bruk hva du vil du. Rømme, lettrømme, rømmekolle, matyoghurt, yoghurt naturell eller kesam 1% eller 8%.

 

Bruker du kesam så ta litt sitronsaft og litt vann i for å få litt mer rømme konsistens og smak.

 

Jeg syns kesam gjør seg veldig bra til sånt og bruker du den magreste så blir det ikke så mye kalorer (ligger inne under matvarene, søk på kesam og se).

 

Yoghurt naturell syns jeg blir for flytende, men vet at noen bruker det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker yoghurt mild naturell og synes det smaker fresht og godt! :)

 

Har prøvd kesam en gang tidligere, men synes det er for tykt, får ikke helt dip feelingen av det. Jeg har dog ikke prøvd tipset til Iris med sitron og litt vann, kan jo hende det blir bedre da.

 

Jeg drikker ikke melk, så jeg bruker yoghurt til melkerasjonen. Synes det er vanskelig å få tid til å spise yoghurt hele tiden, så når jeg først trenger dip så synes jeg det er veldig greit å få unna melkerasjonen på det. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...