Gjest hegemor Skrevet Oktober 22, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 22, 2005 Det ska jeg spise i kveld, men er det slik at den dippen må lages med rømme. ??noen som vet hvor mye man kan spise av slik??!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Oktober 22, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 22, 2005 Nei, bruk hva du vil du. Rømme, lettrømme, rømmekolle, matyoghurt, yoghurt naturell eller kesam 1% eller 8%. Bruker du kesam så ta litt sitronsaft og litt vann i for å få litt mer rømme konsistens og smak. Jeg syns kesam gjør seg veldig bra til sånt og bruker du den magreste så blir det ikke så mye kalorer (ligger inne under matvarene, søk på kesam og se). Yoghurt naturell syns jeg blir for flytende, men vet at noen bruker det også. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Saty Skrevet Oktober 24, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 24, 2005 Jeg bruker yoghurt mild naturell og synes det smaker fresht og godt! Har prøvd kesam en gang tidligere, men synes det er for tykt, får ikke helt dip feelingen av det. Jeg har dog ikke prøvd tipset til Iris med sitron og litt vann, kan jo hende det blir bedre da. Jeg drikker ikke melk, så jeg bruker yoghurt til melkerasjonen. Synes det er vanskelig å få tid til å spise yoghurt hele tiden, så når jeg først trenger dip så synes jeg det er veldig greit å få unna melkerasjonen på det. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest louise Skrevet Oktober 24, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 24, 2005 Dte er og veldig greit å få brukt melkerasjon på havregrøt eller anne kornblanding. Det gjør jeg til frokost. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå