Gjest toja Skrevet Oktober 22, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 22, 2005 250 gram kokte poteter 100 gram matyogurt 40 gram sylteagurk 40 gram purre 20 gram kapers salt og pepper Hele porsjonen gir snaut 350 kcal og holder til 3. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kit Skrevet Oktober 27, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 27, 2005 Jeg laget potetsalat av kokte poteter, purre, noen skiver sylteagurk, godt med urtekrydder, salt og pepper, og mager kesam. For at kesamen ikke skulle være for tykk, spedde jeg den bare ut med vann, og det smakte nyyyydelig! Etter å ha sett kokkeprogram hvos kokken lagde salaten med varme poteter har jeg prøvd det, og jeg synes salaten blir mye bedre da. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå