Sans1 Skrevet Oktober 26, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 26, 2006 Fikk så innmari lyst på pølser her en dag, men ville gjøre det litt mer spennende enn bare å steke dem. Etter litt leting på nettet datt jeg over denne pølsegrateng oppskriften som jeg lagde til middag i dag. Det var vannvittig godt + at oppskriften er til en person - perfekt for meg som er singel 1 egg 50 g pølse (11% fett) 50 g cottage cheese 1 strøken ss hvetemel ¾ dl skummet melk salt hvit pepper revet muskat 1 gulrot ¼ purre 50g blomkål * 100 g kokt potet Lag en saus av hvetemel og skummet melk. Tilsett cottage cheese, eggeplomme og krydder. Tas til side og avkjøles litt. Kok grønnsakene lett. Hell av vannet og la det renne godt av. Fordel pølsebitene og grønnsakene i en gratengform. Stivpisk eggehviten og skjær den forsiktig inn i sausen - hell den så over grønnsakene og pølsebitene. Stekes i ovn ved 200° C i ½ - ¾ time. Serveres med poteter. Pr. porsjon: 425 kcal (Jeg gjorde ett par endringer i forhold til orginaloppskriften; jeg brukte gilde go og mager med kun 9% fett samt at jeg brukte ca 150 gram blomkålblanding og litt mer potet) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar