Gå til innhold

hamburgerbrød


Gjest talia

Anbefalte innlegg

GROVE HAMBURGERBRØD

 

50 gr gjær

6 dl skummet melk

6 dl vann

1/2 boks Kesam

1 ts salt

8 dl sammalt hvete grov

ca 16 dl hvetemel

-------------------------

 

Rør ut gjæren i lunka vann (37 grader). Ha i all væsken + kesam i bakebollen. Tilsett salt, sm. hvete og til slutt hvetemel. Elt i maskin ca 5 min. Heve ca. 45 min. Kjevle ut til ca 2 cm tykkelse. Stikk ut runde brød. Etterhev ca 20-30 min.

 

Pensle med eggehvite, strø på sesamfrø.

Stekes midt i ovnen 230 grader, 12 - 15 minutter

 

Kjempegode! Kan også fryses!

Helsing Jajo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...