Gjest Smukkeline Skrevet Januar 11, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 11, 2007 Finner ikke oppskriften til GR på Ostemuffins - noen som kan hjelpe meg. Det høres jo så godt ut Og hva spiser dere ved siden av de??? Smukkeline Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Erianna Skrevet Januar 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 12, 2007 Jeg har ikke prøvd dem, men her er oppskriften: 250g hvetemel, 3ts bakepulver, 200g lettere hvitost revet, 4 egg, 1 begger kesam 8% - bland alle ingredienser sammen i en bolle, fordel deigen i muffins former ca. 2/3 fulle. - stek formene på brett i nederste rille ved 160 grader i ca 25 min. Avkjøl på rist. gir 24stk, 1stk = 40g 2stk uten kjøttpålegg 210 kcal Håper at der smaker Erianna Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Erianna Skrevet Januar 13, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2007 Det var godt!!! Jeg synes at det mangler litt krydder.... neste gang!!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Smukkeline Skrevet Januar 16, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 16, 2007 Jeg bakte de på lørdag, og falt i smak hos hele familien. Blir nok bakt flere ganger de. smukkeline Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Melkorka Skrevet Januar 21, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 21, 2007 Lurer litt på.. kan de brukes som en brødrasjon? En stk da eller? Jeg er i min aller første kursuke og synes at ostemuffins høres utrolig godt ut Er de sånn at man skal ha pålegg på? eller tilbehør til salater og annen mat? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Melkorka Skrevet Januar 21, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 21, 2007 Og en ting til.. kan de fryses`? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Erianna Skrevet Januar 22, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 22, 2007 Lurer litt på.. kan de brukes som en brødrasjon? En stk da eller? Jeg er i min aller første kursuke og synes at ostemuffins høres utrolig godt ut Er de sånn at man skal ha pålegg på? eller tilbehør til salater og annen mat? Hei, Jeg vil tro at de kan brukes som en brødrasjon siden de er laget med hvetemel. Som pålegg pleier jeg å ha røktkalkun og litt senep. Jeg vet ikke om de kan fryses har ikke prøvd enda. Skal prøve neste gang fordi de holder seg ikke så lenge 3-4 dager maks. Erianna Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lupi Skrevet Februar 2, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 2, 2007 Mmm... Dette skal jeg lage til jentekvelden i morgen! Høres nydelig ut... Jeg synes at det mangler litt krydder.... neste gang!!! Forslag til krydder? Tenkte å variere dem litt ved å lage noen med skivede grønne oliven på toppen, og kanskje noen med en tomatskive (bakt i ovnen). Dere som har prøvd dem, har dere andre forslag til ekstra fyll? Hva kan bli godt, tror dere? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet Februar 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 3, 2007 Har ikke prøvd dem, men jeg lagde sånne pizzasnurrer en dag, og kan tenke meg at de passer med samme type fyll. - soltørket tomat i biter - oliven hørtes veldig godt ut, og passer til soltørket tomat - spekeskinke i biter Enten hver for seg eller sammen. Nam nam! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lupi Skrevet Februar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 5, 2007 Takk for tips, lille my! Jeg bakte ostemuffinsene med MASSE ekstra krydder (en mengde oregano, litt dill, koriander, salt og pepper), men likevel synes jeg de ble litt tamme. Kommer nok til å ha oppi mer salt neste gang. Et annet lite tips, om noen av dere tenker på å lage dem, er å ha litt margarin i røra. Synes faktisk at de manglet litt fett, dvs at de smakte for mye "slankemat". Velger alltid magreste alternativ til hverdags, men når man først baker noe til lørdagskosen, kan det godt smake ordentlig godt, synes jeg. 50 gram margarin tror jeg gjør susen. Nå klebet nemlig muffinspapiret seg til selve muffinsene. Ellers, ostemuffins er utmerket til å servere som noe ekstra i helgen! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Monix Skrevet Februar 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 6, 2007 Ostemuffins er kjempe godt, ja! Går fint an å bytte hvetemelet ut med speltmel! Paprika og skinke i små biter er kjempe godt oppi! Og de går fint an å fryses! (og i spesielle lag, går det fint å lage de med rømme i stedet for kesam...) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest ***hanne*** Skrevet November 17, 2013 Rapporter Share Skrevet November 17, 2013 Må prøves! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå