Gjest louise Skrevet Oktober 30, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 30, 2005 synes det er vanskelig å spise likt antall kalorier hver dag. Varierer fra 1200 til 1700........ legge rinn det jeg har spist dagen etter, og dte blir ulikt hver dag... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest skeio Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 hei. det er utrolig viktig å lage det som en regel å skrive ned for hver gang du spiser noe. det gjør jeg og da er det mye lettere å se i løpet av dagen hvordan jeg ligger ann..... du må ikke ha så stor forskjell i inntak fra dag til dag for da vil du ikke gå ned noe særlig i vekt altså. lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest dobbelice Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 Forskjell i inntak er bevist at er bra! Så det gjør ingenting! Fortsett med det! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nilleper Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 Jeg sliter med det samme problemet. Det varierer ganske mye. Grunnen har jeg kommet frem til er at jeg er glad i mager mat. Og ikke spesielt storspist. Så det er kun når jeg spiser noe "spesiellt" jeg klarer å komme opp på det antallet kalorier som er anbefalt. Ligger til vanlig på ca 1300 kcal, anbefalt for meg er ca 1700. Noen som har noen tips?? Hvordan skal jeg komme opp på 1700 kcal? Mange har sagt at jeg bare kan legge på litt mer pålegg.. Det holder ikke.. Jeg er mett og fornøyd. Hva skal jeg gjøre? Vil jo ikke akkurat kaste i meg mat, eller spise fetere mat... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest monlis Skrevet Oktober 31, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 31, 2005 når jeg gikk på grete roede kurs nå i høst slet jeg med det samme problemet,det var en annen kurs deltaker som da kom med det gode rådet,kutt ut f.eks lett yougerten og spis heller vanlig yougert. Det samme kan du gjøre med pålegget,ikke velg de magreste produktene. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå