Gå til innhold

Elgkarbonader?


Nique

Anbefalte innlegg

Gjest Linduskarmen

bruker en del hjort, og det blir vell omtrent som å tilberede elg... det er no vilt iallefall:) , men jeg blander med vanlig kjøttdeig når jeg lager kjøttkaker og karbonader.

i pizzafyll og lasagne bruker jeg den ren...

det er litt lurt å blande for å få inn litt fett ellers blir det veldig tørt,

 

ikke vær redd for å prøve-det blir godt uansett..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Vi spiser bare elg når vi skal ha rødt kjøtt. Har aldri blandet ut med vanlig kjøttdeig, det tror jeg noen gjør for å spare.

 

Blir ikke tørt, lager vanlige kjøttkaker, bruker forskjellig krydder, noen ganger bare vanlig all-aroundkrydder. Fungerer helt greit.

 

Det er magert kjøtt og passer til alt, pizza, kjøttkaker, lasagna, alt du kan tenke deg.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...