Nique Skrevet Februar 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 25, 2007 Har et par kilo kvernet elgkjøtt i fryser'n. Er det noen som har en god oppskrift på elgkarbonader? Har hørt at den bør blandes med vanlig kjøttdeig, for ikke å bli for tørr, stemmer det? Er det kanskje også andre gode oppskrifter for "elg-deig", kanskje gryter el.l.?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Linduskarmen Skrevet Februar 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 25, 2007 bruker en del hjort, og det blir vell omtrent som å tilberede elg... det er no vilt iallefall:) , men jeg blander med vanlig kjøttdeig når jeg lager kjøttkaker og karbonader. i pizzafyll og lasagne bruker jeg den ren... det er litt lurt å blande for å få inn litt fett ellers blir det veldig tørt, ikke vær redd for å prøve-det blir godt uansett.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Desarta Skrevet Februar 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 25, 2007 Hei Vi spiser bare elg når vi skal ha rødt kjøtt. Har aldri blandet ut med vanlig kjøttdeig, det tror jeg noen gjør for å spare. Blir ikke tørt, lager vanlige kjøttkaker, bruker forskjellig krydder, noen ganger bare vanlig all-aroundkrydder. Fungerer helt greit. Det er magert kjøtt og passer til alt, pizza, kjøttkaker, lasagna, alt du kan tenke deg. Lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar