Fenris Skrevet November 8, 2005 Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Hei, jeg skal lage pasta med blåskjell, men trenger noe annet enn fløte til sausen. Det blir for mange kalorier med fløte. Noen som har forslag/erfaring med andre ting jeg kan bruke?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest alfamor Skrevet November 8, 2005 Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Bruk Maisenna Creme Fine. Har samme konsistens som fløte, smaker omtrent det samme, og er ment som erstatning for fløte i sauser og matretter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet November 8, 2005 Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Kaffefløte 10% fett og magreste alternativet til fløte. Bruker kaffefløte i alt i stedet for vanlig fløte og det funker fint. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fenris Skrevet November 8, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 8, 2005 Supert, takk skal dere ha!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest sotsmurf Skrevet November 9, 2005 Rapporter Share Skrevet November 9, 2005 Kaffefløte 10% fett og magreste alternativet til fløte. Bruker kaffefløte i alt i stedet for vanlig fløte og det funker fint. Det har jeg ikke tenkt på.. Tusen takk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå