Gjest seminardama Skrevet Mai 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 12, 2007 Veier dere maten før eller etter den er stekt? 150 gr kylling - er det før eller etter at den er stekt ? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest caterpillar Skrevet Mai 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 12, 2007 Hvis jeg veier kyllingen etter at den er stekt, velger jeg: "kylling stekt uten skinn" Hvis jeg veier den før den er stekt, velger jeg: "Kylling brystfilet" Det gjelder å velge riktig, da det er en vesentlig kaloriforskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anto Skrevet Mai 13, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 13, 2007 Jeg kjøper nesten alltid kylling varm, grillet rett ut av ovnen i butikken, og spiser den aldri med skinn. Derfor velger jeg "kylling stekt uten skinn". Men jeg lurer alltid på om de mener "kylling stekt, uten skinn" (altså at den er stekt med skinnet på, men at skinnet er tatt av før man spiser den) eller om de mener "kylling, stekt uten skinn" (at den altså er stekt uten skinnet på, slik som f eks disse ferdige brystfiletene i pakke). Noe som også er en forskjell. På den annen side... kaloriinnholdet er ikke SÅ nevneverdig forskjellig..... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar