Gå til innhold

Veiing av mat -når


Gjest seminardama

Anbefalte innlegg

Gjest caterpillar

Hvis jeg veier kyllingen etter at den er stekt, velger jeg: "kylling stekt uten skinn"

Hvis jeg veier den før den er stekt, velger jeg: "Kylling brystfilet"

 

Det gjelder å velge riktig, da det er en vesentlig kaloriforskjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøper nesten alltid kylling varm, grillet rett ut av ovnen i butikken, og spiser den aldri med skinn. Derfor velger jeg "kylling stekt uten skinn".

 

Men jeg lurer alltid på om de mener "kylling stekt, uten skinn"

(altså at den er stekt med skinnet på, men at skinnet er tatt av før man spiser den) eller om de mener "kylling, stekt uten skinn"

(at den altså er stekt uten skinnet på, slik som f eks disse ferdige brystfiletene i pakke).

 

Noe som også er en forskjell. På den annen side... kaloriinnholdet er ikke SÅ nevneverdig forskjellig.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...