Gjest scarlet8121 Skrevet Mai 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 24, 2007 Hei:) Begynte på kurs for 2 uker siden (inne i 3 uka nå). Første uka stod det stille, da jeg ikke fikk trent pga sykdom. Men på siste veinga som var, hadde jeg lagt på meg. Prøver å komme opp i nok kalorier (skal ha 1450), men sliter! I dag trodde jeg at jeg hadde klart det, men ligger fortsatt ikke på mer enn 1200.. Noen tips? Vil helst at vekta skal vise vekt tap neste gang! Ikke enda fler kg! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anto Skrevet Mai 24, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 24, 2007 Jepp: samme som jeg har sagt mange ganger før. Nøtter, avocado, olivenolje og omega 3 - 6 - 9. Hvis ikke du får nok essensielle fettsyrer (de kroppen ikke kan produsere selv) går du rett og slett ikke ned fordi fettforbrenningen din er "skrudd av". Du trenger noe godt fett for å forbrenne fett. 3 kapsler (ca 3 gram) omega 3 om dagen er veldig lurt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest scarlet8121 Skrevet Mai 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 25, 2007 Det tar jeg. Tatt det hele tida, før jeg begynte på kurs og. Bruker og alle av vita hjertegod sine produkter, samt yabarra olje til matlaging. Så det er nok ikke der problemet ligger.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anto Skrevet Mai 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 25, 2007 Hvordan ser en vanlig dagsplan ut for deg da? Forresten - hvis du går på kurs: hva sier kurslederen din da? Hun må ha noen gode råd til deg? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anto Skrevet Mai 26, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 26, 2007 Det tar jeg. Tatt det hele tida' date=' før jeg begynte på kurs og. Bruker og alle av vita hjertegod sine produkter, samt yabarra olje til matlaging. Så det er nok ikke der problemet ligger..[/quote'] Forresten.... hvis du bruker olivenolje å steke i, så produserer du transfett - det farligste fettet av alle fettyper. Det lønner seg faktisk å steke i det enumettede kokosfettet. Det endrer seg nemlig ikke under steking og tåler enorme mengder varme. :-) anto Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bick Skrevet Mai 27, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 27, 2007 Forresten.... hvis du bruker olivenolje å steke i' date=' så produserer du transfett - det farligste fettet av alle fettyper. Det lønner seg faktisk å steke i det enumettede kokosfettet. Det endrer seg nemlig ikke under steking og tåler enorme mengder varme. :-) anto[/quote'] ik! Det viste jeg faktisk ikke, er det ikke litt avhengig av hvor varmt man steker? Hva med peanøttolje, er den bra til steking? Jeg har nemlig begynt å steke i sånn i stedet for olivenolje... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar