Gjest lille my Skrevet November 13, 2005 Rapporter Share Skrevet November 13, 2005 I dag lagde jeg den sjokoladekaka som er oppskrift til her på Vektklubben. Den ble skikkelig mislykket! Den var ikke søt i det hele tatt, og hadde konsistens som en skosåle... Er det noen andre som har prøvd den med et mer vellykket resultat? Jeg lurer på om det er oppskrifta eller ovnen det er noe galt med... det er jo ikke meg, hihi Skal feire bursdag med familien i dag, så nå står det en ny, "vanlig" sjokoladekake (=sukker/fettbombe) i ovnen... Får heller spise litt mindre av den, da. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest CamCam Skrevet November 13, 2005 Rapporter Share Skrevet November 13, 2005 Lagde også en sjokoladekake fra GR, og den ble akkurat som du beskriver den! Tror nok flere av de andre kakene er mye bedre. Lagde bl.a den med jordbær og kesam som topping, og den var frisk og god! CamCam Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Britte Skrevet November 15, 2005 Rapporter Share Skrevet November 15, 2005 Helt enig - denne har jeg også forsøkt og satt kryss over - aldri mer! Det finnes derimot en oppskrift på GR-sidene som jeg synes ble forholdsvis vellykket, så den kan anbefales. Jeg pyntet med Cremefine pisket og kiwiskiver. Det så ut som barberskum, men smakte godt.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet November 15, 2005 Rapporter Share Skrevet November 15, 2005 Jeg lagde bløtekake til pappas bursdag her for et par uker siden. Hadde ikke tid til å lage sukkerbrød, så det ble like usunt som vanlig. Men pisket cremefine og brukte kun kunstig søtning i. Det ble KJEMPEGODT! Alle skrøyt av kaka, og jeg sa ikke til en sjel at jeg hadde prøvd å "forsunne" den. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå