Gå til innhold

Steking av kjøttboller.


Koseklumpen

Anbefalte innlegg

For de som ikke vet det er mitt tips når man skal lage kjøttboller å rulle de til små kuler og sette de på et stekebrett inn i ovnen med bakepapir under. Stek de på 165 grader i ca 15-20 min. På denne måten kan man steke mange på èn gang og man slipper å bruke fett. Jeg får ca 16-17 stk ut av 400 gram med kjøttdeig. Lager man mange kan man også fryse de ned og bare varme opp i saus senere, så har man en kjempelettvint middag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
Bra tips' date=' jeg gjør det samme med kyllingfilet. Da kan man også ta på mye krydder som ellers svir seg i stekepanna.[/quote']

 

må du snu kyllingfileene underveis da slik du gjør i panna eller blir dem hel stekt uten vending?

hilsen uerfaren

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...