Koseklumpen Skrevet Juli 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 19, 2007 For de som ikke vet det er mitt tips når man skal lage kjøttboller å rulle de til små kuler og sette de på et stekebrett inn i ovnen med bakepapir under. Stek de på 165 grader i ca 15-20 min. På denne måten kan man steke mange på èn gang og man slipper å bruke fett. Jeg får ca 16-17 stk ut av 400 gram med kjøttdeig. Lager man mange kan man også fryse de ned og bare varme opp i saus senere, så har man en kjempelettvint middag! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest slappfisk89 Skrevet Juli 25, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 25, 2007 Bra tips, jeg gjør det samme med kyllingfilet. Da kan man også ta på mye krydder som ellers svir seg i stekepanna. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest madamim23 Skrevet September 30, 2007 Rapporter Share Skrevet September 30, 2007 Bra tips' date=' jeg gjør det samme med kyllingfilet. Da kan man også ta på mye krydder som ellers svir seg i stekepanna.[/quote'] må du snu kyllingfileene underveis da slik du gjør i panna eller blir dem hel stekt uten vending? hilsen uerfaren Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar