Gjest LEBEATE Skrevet November 17, 2005 Rapporter Share Skrevet November 17, 2005 Hei, jeg har en faaaantastisk god oppskrift på en Stroganof gryte jeg vil dele med dere. 4 porsoner. 600 gr magert oksekjøtt (biff eller renskåret grytekjøtt) 1 stor løk 1-2 røde paprika ca 10 sjampinjonger ca 5 dl buljong litt majsena til jevning ca 2 store ss tomatpurè 1 dl lettrømme Brun kjøttet lett i en panne og tilsett puljongen . Hvis du ikke bruker mørt kjøtt bør kjøttet koke en stund. Tilsett tomatpurè og grønnsakene som er kuttet i mellomstore biter, soppen i båter og kok videre til de er lett møre, ikke ihjelkokt. til slutt tar du oppi rømmen og salt og pepper... Server med ris og gjerne en salat. MMMMMM Jeg har ikke nøyaktig Kcal innhold , men jeg kan garantere at den er mager, jeg har hentet den fra en slankebok.... Lebeate Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet November 17, 2005 Rapporter Share Skrevet November 17, 2005 Hlres veldig godt ut. Tenkte bare å tipse om tines ekstra lette rømme (rømmekolle). Den er enda magrere enn lettrømme, men boka kom nok ut før rømmekolla Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jossa Skrevet November 17, 2005 Rapporter Share Skrevet November 17, 2005 Hlres veldig godt ut. Tenkte bare å tipse om tines ekstra lette rømme (rømmekolle). Den er enda magrere enn lettrømme' date=' men boka kom nok ut før rømmekolla [/quote']Kan man bruke rømmekolle på samme måte som rømme? Går det bra i varme retter, altså? Vet jo at kesam ikke egner seg i varm-mat..... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest annethea Skrevet November 18, 2005 Rapporter Share Skrevet November 18, 2005 Hei jossa! Rømmekolle har de samme bruksområdene som lettrømme, og Sans ekstra lett rømmekolle (fra Tine) inneholder 10% fett. Et annet godt alternativ er Tine Matyoghurt. Den er et godt alternativ til både fløte og rømme, og tåler oppvarming. Den inneholder 8 % fett og er velegnet til marinader, dressinger, supper, sauser, gryter, bakverk og desserter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet November 18, 2005 Rapporter Share Skrevet November 18, 2005 Ja, matyoghurten er også fin å bruke. Men rømmekolla ser bedre ut da. Yoghurten blir litt sånn kornete syns jeg (av utseende). Begge disse tåler koking. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lotta Skrevet November 18, 2005 Rapporter Share Skrevet November 18, 2005 Hei' date=' jeg har en faaaantastisk god oppskrift på en Stroganof gryte jeg vil dele med dere. 4 porsoner. 600 gr magert oksekjøtt (biff eller renskåret grytekjøtt) 1 stor løk 1-2 røde paprika ca 10 sjampinjonger ca 5 dl buljong litt majsena til jevning ca 2 store ss tomatpurè 1 dl lettrømme Brun kjøttet lett i en panne og tilsett puljongen . Hvis du ikke bruker mørt kjøtt bør kjøttet koke en stund. Tilsett tomatpurè og grønnsakene som er kuttet i mellomstore biter, soppen i båter og kok videre til de er lett møre, ikke ihjelkokt. til slutt tar du oppi rømmen og salt og pepper... Server med ris og gjerne en salat. MMMMMM Jeg har ikke nøyaktig Kcal innhold , men jeg kan garantere at den er mager, jeg har hentet den fra en slankebok.... Lebeate[/quote'] Takkar før tipset, det låter kjempegott og jeg skall prøve det i helgen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå