Gjest Ellis Skrevet Desember 17, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 17, 2005 Har akkurat fortært dagens middag, og tenkte jeg skulle dele tipset med dere. Oppskriften er til en person, og tar ti min å lage: 1 pitabrød 100 g kyllingfilet 1/3 pose Santa Maria Tikka Masala kryddermiks 1/2 dl vann 1 ss rømmekolle (10% rømme) 3 sukkererter 1/2 sjalottløk (kommer an på størrelsen) 1/2 tomat Litt purre Frisk koriander (hvis du har, godt uten også) Sett ovnen på 225 grader og putt inn et frossent pitabrød Del kyllingen i strimler og stek den Ha oppi kryddermiks, bland godt, ha oppi vann og la det koke inn. Tilsett rømmen og rør godt sammen. Ha oppi de grovhakkede grønnsakene og la alt bli varmt (ett minutt) Ha oppi hakket koriander Stapp oppi pitabrødet og kos deg med god samvittighet! Etter mine beregninger inneholder denne middagen 370 kalorier. Da har jeg tatt høyde for steking i 1/2 ss rapsolje, samt at det er noe sukker i kryddermiksen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest snusen Skrevet Januar 3, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 3, 2006 det blir fiskeboller på meg idag. Har ikke fått noen svar på mitt innlegg (bad om tips) men nå lager jeg hvit saus uten smør, har hatt oppi hakket purre og masse karri. Jeg skal koke litt poteter til og lage litt salat med tomat og agurk. Gleder meg! Utrolig hvor godt maten smaker når man "er i gang". Det er nesten verdt det uten å gå ned. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nina81 Skrevet Januar 11, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 11, 2006 hvordan lager du hvit saus uten smør??? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jajaaa Skrevet Januar 11, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 11, 2006 Kvit grunnsaus: Rist sammen 2 dl skumma melk med 1 ss hvetemel. Tøm i ein liten kasserolle. Kok opp under omrøring - kok 5-8 minutter. Ha i litt salt. Sennepssaus: grunnsaus + litt sennep Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fig Skrevet Januar 11, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 11, 2006 hvitsaus uten smør er også grei å lage med maisenna mel.Tror du skulle ha 1/2 ss pr dl veske (melk) Har gjort det en del ganger å det fungerer fint. Det finnes også brum maisenna stivelse til brune sauser. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nina81 Skrevet Januar 17, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 17, 2006 tusen takk for oppskrift! dette må prøves ut Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Gla'slank Skrevet Januar 17, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 17, 2006 Lekte meg litt på kjøkkenet i går.... Legg en torskefilet, potetskiver (lettkokte, eks mandel), gulrotskiver, litt løk, paprikastrimler, tomatbåter, salt og pepper, noen sitrondråper i aluminiumspose (brett pose av alu.folie) Tilsett gjerne andre grønnsaker om du ønsker, og prøv deg frem med spennende krydder. (Jeg hadde i litt chillipulver og gressløk). Lag en pose til hver person. Ha posene i ovnen på 180 grader til du syns fisk og grønnsaker er nok kokt....foretrakk min etter 30 min....sjekk underveis. Du får en god kraft i posen. Dessuten kan de anbefales å lage en skags dressing av 1-2 ss mager kesam, 10-20 g philadelphia light, dill, salt og pepper og noen dråper sitron....alt etter smak. En god fiskemiddag;) God apetitt. Smakelig måltid. Renate Ps Kan tenke meg at dette fungerer bra med annen fisk og forskjellige kjøttsorter. Har testa med kylling og laks, -kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Januar 17, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 17, 2006 det blir fiskeboller på meg idag. Har ikke fått noen svar på mitt innlegg (bad om tips) men nå lager jeg hvit saus uten smør' date=' har hatt oppi hakket purre og masse karri. Jeg skal koke litt poteter til og lage litt salat med tomat og agurk. Gleder meg! Utrolig hvor godt maten smaker når man "er i gang". Det er nesten verdt det uten å gå ned.[/quote'] Stekte fiskeboller med hollandaisesaus er godt,står hvordan man lager den magre varianten på pakka av sausen(jeg for men del dropper eggeplommen og det går helt fint.) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå