epler Skrevet Januar 22, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 22, 2010 1,3 kg fint sammalt hvetemel 0,2 kg fint sammalt rug - eller 1,5 grovt sammalt rug 0,2 helkrn hvete 75 g gjær 2ts salt 9 dl havrekli 1,8 l vann + skummet kulturmelk 1 dl linfrø 1 dl solsikkekjerner Dette blir 3 brød Oppbevares best i kjøleskap, da blir det best å skjære opp :-) Jeg tar gjerne oppi litt walnøtter hvis jeg har, og så er jeg heller ikke så nøye med målene på melet, bare deigen blir passe . Revet gulrot er også godt oppi Forhev 2 ganger. Stekes på 200 grader i ca 50 min Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LilleTrille2 Skrevet Januar 25, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 25, 2010 Takk takk epler! Dette skal prøves ut! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kristepine Skrevet Januar 27, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 27, 2010 Jeg bruker to poser tørrgjær i stedet for å måle opp 75g gjær. Hev 1 time Slå deigen ned hev ytterliger 30 minutter hell deigen i smurte former, sett rett i kald ovn på 200 grader i underkant en time (50-60minutter) avhengig av din ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar