Gjest Huii Skrevet Januar 10, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 10, 2011 Heisann:) Jeg har tenkt på å bake disse bollene med havregryn og rosiner, og ser at det skal være sukker i dem, så det jeg da lurer på er om det er mulig å ersattte dette sukkeret med sukrin? noen som har erfaring eller noen tanker om det? Takker så mye for svar og innspill:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Joda Skrevet Januar 12, 2011 Rapporter Share Skrevet Januar 12, 2011 Går helt fint å erstatte sukker med sukrin i alle bakevarer, hvis du liker smaken av sukrin! Jeg strever litt med å venne meg på sukrin-smaken og bruker den i hovedsak i ting som har mye smak fra før slik at sukrin "overdøves". I boller bruker jeg like gjerne splenda, evt halvt om halvt med splenda/sukrin. Har prøvd å bake sukkerbunn & gulrotkake med sukrin. Kakene ble helt vellykket, men syns alstså at smaken er litt spesiell og gir en litt "kald" følelse. I høst lagde jeg alt av syltetøy med sukrin og det ble kjempegodt. Her kjenner jeg ikke forskjell. Lykke til JESS Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar