Gå til innhold

Boller med havregryn


Gjest Huii

Anbefalte innlegg

Heisann:)

 

Jeg har tenkt på å bake disse bollene med havregryn og rosiner, og ser at det skal være sukker i dem, så det jeg da lurer på er om det er mulig å ersattte dette sukkeret med sukrin? noen som har erfaring eller noen tanker om det?

 

Takker så mye for svar og innspill:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går helt fint å erstatte sukker med sukrin i alle bakevarer, hvis du liker smaken av sukrin!

Jeg strever litt med å venne meg på sukrin-smaken og bruker den i hovedsak i ting som har mye smak fra før slik at sukrin "overdøves". I boller bruker jeg like gjerne splenda, evt halvt om halvt med splenda/sukrin.

Har prøvd å bake sukkerbunn & gulrotkake med sukrin. Kakene ble helt vellykket, men syns alstså at smaken er litt spesiell og gir en litt "kald" følelse.

 

I høst lagde jeg alt av syltetøy med sukrin og det ble kjempegodt. Her kjenner jeg ikke forskjell.

 

Lykke til

 

JESS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...