Gå til innhold

Ut av status vekt


Anbefalte innlegg

Ser ut som jeg aldri kommer under 70 kg. Nå er det krise. Vill klare det ,men er så utrolig sulten. Blir liksom aldri mett.Er noen med å gi tips. Trening er igang.

 

Hei,

 

Så bra at du virker bestemt! Det som kan hjelpe, er null sukker og hvit mel i to uker, ikke frukt og bær en gang fordi de også inneholder mye sukker. INGENTING!!! Spis heller mye helkorn og grønnsaker. Paprika for eksempel inneholder 5 ganger så mye c-vitaminer som bær og appelsiner. Du dør ikke av mangelsykdommer på så kort tid av å utelukke frukt. Etter to uker begynner du å spise frukt og bær men kun som en del av et helt måltid (evt. dessert).

Helkornsprodukter er mettende. Og hold deg til en bestemt kostplan som du skriver ned dagen i forveien, ikke tillatt at du spiser "når det faller deg inn". Etter to uker vil dette gli på skinner og du vil føle deg mett og tilfreds. Kroppen venner seg. Husk at det finnes ingen garantier for å ikke sprekke og alt avhenger til syvende og sist av din egen viljestyrke. Selv om man spiser den sunnenste maten i verden er motivasjon og motstandskraft mot fristelser helt avgjørende. Prøv å "stenge ute" ordene "søt", "søtsug" og liknende. Disse er de "skjulte tyvene" og programmerer hjernen din i feil retning. Ikke bruk de ordene når du skriver eller snakker. Tenk at det gjelder ikke deg. Du er fri for dette. Slik vinner du! LYKKE TIL!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...