Gå til innhold

Nettkurs, hvem motiverer best? Er du fornøyd?


Anbefalte innlegg

Hei, vurderer nytt nettkurs men har ikke vært fornøyd med de to jeg har "prøvd" til nå og lurer på om det er noen som kan komme med anbefaling av en de har vært fornøyd med? Vil ikke henge ut noen så har ikke tenkt å navngi de jeg ikke var fornøyd med men om du ER fornøyd så skryt gjerne av din nettkursleder. Det jeg ikke var fornøyd med var på den første:

 

Manglende personlighet i tilbakemeldingene, var tydelig at dette var masseproduksjon. Mye bra info men man betaler for personlig oppfølging og da ønsker man seg jo det.

 

På den andre:

Denne var personlig men det var litt lite liksom og følte ikke at mine manglende resultater ble tatt til etteretning. Når en kursdeltager står stille eller går opp i vekt bør kursleder se nærmere på hva som kan være årsaken og følge opp med forslag til endringer, enten i meny eller type mat osv. og følge opp med ekstra motivasjonsmeldinger underveis. Jeg sendte meldinger hvor jeg sa at jeg sleit med motivasjonen, fikk svar men ikke noe som kunne hjelpe meg... Gikk ned 2,2kg på 8 uker :o/>/>

 

Så jeg ønsker meg en som gir grundige, utfyllende ukebrev ment for MEG og som kan gi pep-talk når jeg trenger det og et spark bak hvis jeg trenger det.

 

Anyone?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Krusmynte

Jeg har tatt kurs hos to forskjellige, husker egentlig ikke allverdens av nr 1 og tingene jeg fikk der, men nr. 2 heter Fride Myrseth, og henne var jeg egentlig veldig fornøyd med. Men - det er ikke å stikke under en stol at mye av det man får er masseprodusert for alle som går på kurs ihht ukens tema, men dersom man føler at man ikke får svar på spørsmål man stiller og sånt er det jo noe som mangler. I begynnelsen stilte jeg ikke så mye spørsmål, men i de tilfellene jeg gjorde det synes jeg at jeg fikk veldig gode svar. Fikk ikke så mye kommentarer på maten jeg spiste og sånt utover at hun et par ganger kommenterte at det ikke var særlig å si om det ettersom at jeg hadde kostholdsscore på 10, men når det i perioder likevel gikk litt trått fikk jeg gode tips om små endringer som kanskje kunne hjelpe. Og sånt er viktig i mine øyne. Har sett at det er mange som kommenterer at spørsmålene i ukesrapportene ikke gir rom for å skrive ting, men jeg skrev av og til lange utredninger i ett av feltene når jeg hadde noe på hjertet. Og fikk svar. Men det er sikkert et spørsmål om kjemi og sånt også - enkelte mennesker kommuniserer man jo bedre/enklere med enn andre, og det kan man jo relatere til kursledere også, både på vanlige kurs og på nett. Jeg skal snart melde meg på hold vekten kurs og kommer til å velge samme kursleder da har jeg tenkt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tatt kurs hos to forskjellige, husker egentlig ikke allverdens av nr 1 og tingene jeg fikk der, men nr. 2 heter Fride Myrseth, og henne var jeg egentlig veldig fornøyd med. Men - det er ikke å stikke under en stol at mye av det man får er masseprodusert for alle som går på kurs ihht ukens tema, men dersom man føler at man ikke får svar på spørsmål man stiller og sånt er det jo noe som mangler. I begynnelsen stilte jeg ikke så mye spørsmål, men i de tilfellene jeg gjorde det synes jeg at jeg fikk veldig gode svar. Fikk ikke så mye kommentarer på maten jeg spiste og sånt utover at hun et par ganger kommenterte at det ikke var særlig å si om det ettersom at jeg hadde kostholdsscore på 10, men når det i perioder likevel gikk litt trått fikk jeg gode tips om små endringer som kanskje kunne hjelpe. Og sånt er viktig i mine øyne. Har sett at det er mange som kommenterer at spørsmålene i ukesrapportene ikke gir rom for å skrive ting, men jeg skrev av og til lange utredninger i ett av feltene når jeg hadde noe på hjertet. Og fikk svar. Men det er sikkert et spørsmål om kjemi og sånt også - enkelte mennesker kommuniserer man jo bedre/enklere med enn andre, og det kan man jo relatere til kursledere også, både på vanlige kurs og på nett. Jeg skal snart melde meg på hold vekten kurs og kommer til å velge samme kursleder da har jeg tenkt. :)/>

 

Ah, endelig et svar! Har lagt inn denne i nesten alle gruppene og INGEN har svart så langt :) Tenkte ; er det ingen som er fornøyde?

 

Det du beskriver er akkurat det jeg også er ute etter;

 

"når det i perioder likevel gikk litt trått fikk jeg gode tips om små endringer som kanskje kunne hjelpe. "

 

Og Fride er en av dem jeg har sett på og vurdert så kanskje det blir henne ja. At du kommer til å velge henne igjen er også et kvalitetsstempel synes jeg. Jeg kunne ikke tenke meg å velge igjen de to jeg har hatt på nett til nå. Har hatt "live"kurs også og den desidert beste var danseband-dronningen Jenny Jenssen :lol:/> Men hun holder ikke GR kurs lenger tror jeg, klarte kanske ikke å følge opp egen vektkontroll lenger :D/> Men hun var fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...